4 Modern Ways to Wear Pearls

how to wear the pearl necklace
Blazer / Sacou - H&M | T-Shirt / Tricou - H&M | Jeans / Blugi - Zara | Shoes / Pantofi - Stradivarius | Pearl Necklace / Colier cu perle - Rosewholesale (here/aici)
Bag / Geantă - Rosewholesale (here/aici)

[EN]: Pearls never go out of fashion. They are those timeless accessories that we should all have in our jewelry box. Considered classic pieces, the pearls can be worn in every type of outfit: from vintage to classic to modern, from day to night looks.

Pearls can be worn in various types of outfits. For a modern outfit though, you have to keep in mind that it's better to use pearl necklaces that have more than one strand. Wearing multiple strands of pearls will make the outfit look not so sophisticated as wearing the classic single strand pearl necklace. If you can apply a brooch to the strands or the necklace has some sort of crystal embellishments it's even better. 

4 modern ways to wear pearls 
For today I wanted to show you how to wear a pearl necklace with multiple strands and crystal embellishments in a modern outfit that doesn't scream too much elegance. For this you need to chose very basic clothing piece. Here are the outfits where you can wear pearls and get a casual-elegant look:

1. You need a black classic blazer, a white T-shirt, black skinny jeans, a pair of black high heeled shoes and the pearl necklace in multiple strands. This is the outfit I've picked to show you and I think it looks great. I've also added a beautiful metallic bag from Rosewholesale.

2. You can wear a black bodycon dress, a black blazer or a grey blazer made out of tweed, like the Chanel ones, a pair of flats and the pearl necklace. For a fancier look grab a pair of black sunglasses.

3.  Another modern outfit with a classic vibe is to wear the pearls with a midi floral dress, a trench coat and a pair of sneakers.

4. You can always pick a loose white T-shirt, a white blazer, a pair of boyfriend jeans and some stiletto shoes and then add a pearl necklace with multiple straps and you can easily go to the office and then off to an evening event.

If you want to get a pearl necklace like the one that I'm wearing and that can look fabulous with all these 4 outfits, you can find it at Rosewholesale, same as the bag that I'm wearing!



[RO]: Perlele nu se vor demoda niciodată și mereu vor fi un accesoriu esențial pentru orice femeie. Piese clasice, ce denotă o eleganță aparte, perlele pot fi purtate cu ușurință în aproape orice ținută de zi sau de seară: vintage, clasică sau modernă.

Fiind atât de versatile, perlele pot fi purtate într-o mare varietate de ținute. Totuși, pentru o ținută modernă este bine dacă colierul este compus din mai multe șiraguri de perle sau dacă are incluse accesorii din cristale transparente. Cu un astfel de colier ținuta nu va fi la fel de sofisticată și ”sobră” precum cele în care se folosește clasicul colier de perle cu un singur șirag la baza gâtului. Dacă aveți un colier cu mai multe șiraguri din perle care nu are și un accesoriu din cristale atașat, îi puteți adăuga o broșă, iar efectul va fi identic. 

4 ținute moderne în care să purtați perle
Pentru azi m-am gândit să vă arăt cum puteți purta un colier cu mai multe șiraguri din perle și accesoriu din cristale într-o ținută modernă, dar nu excesiv de elegantă. Pentru asta am ales haine basic pe care sigur le aveți și voi în garderobă. Totuși, pe lângă ținuta mea, există și alte moduri în care puteți purta perlele:

1. Aveți nevoie de un sacou clasic negru, un tricou alb basic, o pereche de jeanși negri, de preferat skinny, și o pereche de pantofi cu toc negri. Atât am folosit eu pentru a obține ținuta pe care v-o prezint azi. Plus, colierul cu perle și o geantă într-o culoare metalică de la Rosewholesale

2. De asemenea, puteți merge pe varianta rochie neagră mulată, un sacou negru sau un sacou gri sau roz prăfuit în genul celor de la Chanel, o pereche de balerini și colierul cu perle. Pentru un plus de eleganță adăugați o pereche de ochelari de soare negri. 

3. Tot o ținută modernă, dar cu o tentă mai clasică este să purtați perlele la o rochie midi cu imprimeu floral, cu un trench bej și teniși.

4. Puteți alege și un tricou alb larg, un sacou tot alb, o pereche de blugi boyfriend și pantofi stiletto la care să adăugați un colier cu mai multe șiraguri de perle și puteți merge fără probleme la birou, iar pe seară la un eveniment. 

Dacă vreți un colier care să meargă la toate cele patru ținute propuse de mine, vi-l recomand pe cel pe care îl port azi, pe care îl găsiți pe site-ul Rosewholesale, la fel ca și geanta!

4 modern ways to wear pearls

4 tinute moderne in care sa porti perle

vision on fashion spring outfit

cum sa porti colierul cu perle

vision on fashion adina nanes


3 comments

  1. Ador perlele, ai schimbat total tinuta cu acel colier :)

    ReplyDelete
  2. Colierul e superb si imi place cum a transformat intreaga tinuta, facand-o dintr-una basic/office in una eleganta, dar totodata moderna. Perlele sunt intr-adevar un must-have in orice garderoba :) Te pup

    http://flashforwards.blogspot.ch/2017/04/dusky-pink-ruffles.html

    ReplyDelete
  3. love pearls! imi place sa le combin in outfituri casual. frumos outfit!

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics