5 motive pentru a purta o ținută all white

5 motive pentru a purta o tinuta in intregime alba
Dress / Rochie - Womanfashion.ro (here/aici) | Shoes / Pantofi - Zara | Clutch / Clutch - Rosegal 


[RO]: Ați mai purtat ținute all white, în afară de ziua nunții pentru acelea dintre voi care sunteți căsătorite? Cel mai probabil evitați să purtați ținute în întregime albe din diverse motive: aveți senzația că albul vă face să arătați grase, fiind opusul negrului sau că se murdărește foarte repede sau credeți că aveți pielea prea albă și nu va contrasta cu hainele albe. Ei bine, vreau să vă demonstrez contrariul! Citiți în continuare și veți afla care sunt cele 5 motive pentru care merită să purtați o ținută all white!

1. Este super elegant
Sigur ați văzut o mulțime de celebrități care poartă ținute all white de fiecare dată când au ocazia și arată senzațional. Dacă starurile pot arăta elegant în alb, atunci și voi veți arăta la fel! Așa că dacă vreți o ținută șic, alegeți să purtați un outfit all white.

2. Veți ieși în evidență
Purtați alb și toți își vor îndrepta privirile către voi. De ce? Pentru că majoritatea oamenilor evită să poarte alb așa cum ați făcut și voi până să citiți acest articol! În plus, vă vor admira curajul de a purta o ținută în întregime albă.

3. Este perfect pentru orice ocazie
Fie că mergeți la birou, la școală, la o întâlnire, la un eveniment sau chiar la o plimbare prin parc, ținuta albă va fi perfectă. Singurul loc în care nu trebuie sub nicio formă să purtați alb este la o nuntă! Așa că, atunci când nu știți ce să purtați alegeți o ținută all white. 

4. Albul pune silueta în valoare
Știți deja că negrul vă face să păreți mai slabe, dar albul vă va scoate în evidență linia corpului într-un mod armonios. Nu are niciun sens să vă ascundeți corpul, cel mai bine este să vi-l puneți în valoare și puteți face asta cu o rochie albă ce urmărește linia corpului. Exact așa cum am făcut și eu!

5. Este perfect pentru vară
Atunci când sunteți bronzate, o ținută all white va arăta grozav. Plus că vara este mai bine să purtați culori deschise, așa că purtați alb la discreție!

Pentru articolul de azi eu am ales să port o ținută all white cu detalii negre. Așa că am ales o rochie albă midi de la Womanfashion.ro ce urmărește linia corpului, am adăugat o pereche de pantofi stiletto cu dungi negre și un clutch cu imprimeu în formă de ceas. Foarte simplu de realizat, dar de efect și elegantă această ținută!

Vedeți cât de fabuloasă poate fi o ținută all white? Sunt sigură că înțelegeți acum cele 5 motive enumerate de mine mai sus!

vision on fashion all white outfit

adina nanes vision on fashion

rochie alba womanfashion

white midi dress

5 reasons to wear an all white outfit

rochie alba midi

white dress street style

how to wear a white dress

de ce sa porti o tinuta alba

cum sa porti o rochie alba

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 

3 comments

  1. gorgeous girl, gorgeous dress! xoxo

    ReplyDelete
  2. Perfect look! Amazing dress, dear!

    ReplyDelete
  3. Ce frumoasa si chic esti! Imi place foarte mult rochita, e tare classy!
    Te puuup

    http://flashforwards.blogspot.ch/2017/04/baby-blue-graffiti.html

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics