NIVEA a lansat Hairmilk - primul șampon cu proteine din lapte

 
În urmă cu aproximativ o săptămână și jumătate am avut ocazia să particip la evenimentul de lansare a celei mai noi game pentru îngrijirea părului de la NIVEA - Hairmilk. Evenimentul s-a desfășurat sub forma unui salon de tip pop-up la Maison 13 pentru a oferi participantelor ocazia de a testa noile produse.
Așadar, dragele mele, am avut ocazia să testez noua gamă și să fiu răsfățată de stiliștii de la salonul pop-up NIVEA. Mai întâi mi-a fost spălat părul cu șamponul din gama Hairmilk și apoi a fost aplicat balsamul din aceeași gamă. În cazul meu s-au folosit produsele pentru păr normal, deoarece părul meu s-a subțiat considerabil din cauza proceselor de vopsire repetate din ultimul an, iar acum dintr-un fir de păr gros duce mai mult spre normal. Însă își va reveni curând, sunt sigură! Practic, noua gamă de la NIVEA, Hairmilk, conține trei tipuri de produse destinate îngrijirii părului deteriorat în funcție de grosimea firului de păr: pentru fir subțire, fir normal și fir gros. Așa că este imposibil să nu găsiți șamponul sau balsamul potrivit vouă!


Apoi, după spălare m-am bucurat și de un coafat. Eu am ales să mi se facă niște bucle, deoarece nu mai avusesem de ceva vreme. 

Pot să spun că îmi place tare mult noua gamă de la NIVEA cu proteine din lapte - Hairmilk, mai ales cum miroase, și voi testa produsele în continuare pentru a vă spune cum mi s-au părut. 

Ce spun cei de la NIVEA despre această gamă nouă: ”atât șampoanele, cât și balsamurile îmbină două beneficii pentru părul uscat și deteriorat care, de obicei, nu sunt compatibile: regenerează firul de păr de la interior la exterior fără să îl încarce. Acest lucru este posibil datorită unei noi inovații NIVEA: produsele Hairmilk sunt concepute pentru a oferi îngrijire personalizată în funcție de grosimea firului de păr - subțire, normal sau gros.” 


În plus, Hairmilk, noul șampon NIVEA cu proteine din lapte, a fost inspirat din ritualul de îngrijire al Cleopatrei!

Atât șamponul, cât și balsamul se găsesc în toate lanțurile de magazine din țară, începând cu luna martie, la prețul recomandat de 13,76 lei fiecare. 




Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 

3 comments

  1. Must have been so cool and fun Adina! And you were gorgeous dear! xo

    ReplyDelete
  2. frumoasa coafura! imi place noua gama!

    ReplyDelete
  3. Eu u il apreciez deloc! mirosul e okay, mirosul clasic Nivea...insa favorizeaza apariatia matretii...cel putin, pe scalpul meu! Cu siguranta nu l-as mai cumpara.

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics