Wardrobe Essentials - The Leather Skirt



vision on fashion wardrobe essentials



[EN]:
Leather skirts are very popular now days and you can find them everywhere now. I think they give an outfit that edgy vibe that other garments can't, especially if we talk about a pencil leather skirt. 

I can't say that I'm a big fan of leather skirts or dresses, because I'm one of those people who like to wear comfortable fabrics. I avoided buying anything made out of leather, but I've gathered up my courage and got this black leather skirt. I've decided to go for this skirt because it wasn't a pencil skirt and I thought that a flared leather skirt would be much more comfortable and easy to wear. And I was right, it feels just like a regular skirt. So, if you fancy leather skirt and didn't buy one because of the same reason, you could try a flared skirt and see how it feels, if you like it or not.

I've decided to wear a blue swallow print thin sweater for this outfit, because I wanted a sweeter look due to the hardness of the skirt. And the accessories are a pair of really high heeled shoes and a pair of colourful earring that I've got from H&M.



[RO]:
Fustele scurte sunt extrem de populare în ultima vreme şi se găsesc peste tot acum. Cred că se bucură de un asemenea succes, deoarece, spre deosebire de alte piese vestimentare, acestea fac o ţinută să fie mai îndrăzneaţă şi aparte, mai ales dacă vorbim despre fustele creion din piele.

Personal, nu pot spune că sunt mare fan al fustelor sau rochiilor din piele, în mare pentru că fac parte din acei oameni care adoră materialele comode. Aşa că, am evitat să achiziţionez obiecte vestimentare făcute din piele. Totuşi, mi-am făcut curaj şi am adăugat şi eu în garderobă o fustă neagră din piele. Am făcut această alegere tocmai pentru că nu este vorba despre o fustă creion, ci despre o fustă cloş, astfel că m-am gândit că trebuie să fie mai confortabilă şi mai uşor de purtat. Şi nu m-am înşelat, este exact ca o fustă obişnuită. Aşa că, dacă vă plac fustele de piele, dar nu v-aţi încumetat să cumpăraţi una din acelaşi motiv, aţi putea să încercaţi varianta pe care am mers şi eu şi să vedeţi cum vă simţiţi în ea, dacă vă place sau nu. 

Pentru ţinuta de azi am optat pentru un pulover subţire cu imprimeu cu rândunici, deoarece am vrut să îndulcesc puţin ţinuta şi să reduc din rigiditatea fustei. Accesoriile au fost reprezentate dintr-o pereche de pantofi cu toc extrem de înalt şi nişte cercei coloraţi de la H&M pe care îi ador.


vision on fashion the leather skirt

swallow print jumper

romwe leather skirt

vision on fashion swallow print jumper

 the black leather skirt

vision on fashion romwe skirt

wardrobe essentials the leather skirt

Wearing/Port:

Sweater Pulover - Chicnova
Shoes Pantofi - New Look
Earrings Cercei - H&M



Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș






8 comments

  1. Puloverul tau e adorabil! Foarte draguta si feminina tinuta, love it! :*:*

    http://flashforwards.blogspot.de/2016/03/yellow-mellow.html
    http://flashforwards.blogspot.de/2016/03/how-to-wear-bomber-jacket.html

    ReplyDelete
  2. Waaaaw ma bucur de 2 ori si sa iti spun si de ce. Eram obisnuita cu tine sa te vad cu aceeasi coafura si am fost placut surprinsa sa te vad cu parul strans! Se vede foarte frumos! A doua mea bucurie este legata de aceasta fusta a ta. Observ ca tu ai luat-o de pe romwe dar eu am vazut-o pe shein si imi doream mult sa mi-o iau doar ca pe manechin mi se parea ca sta prea ciudat si ca se aseaza ciudat. Cu pozele tale nu pot sa zic ca m-ai convins si ca am sa mi-o iau si eu! Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. A crescut parul acum si il pot prinde, mai ales cand nu am timp sa il indrept :D Nu se aseaza tocmai ideal, eu personal o vand pe a mea, ca nu cred ca o voi mai purta. :*

      Delete
  3. I like leather things and your skirt and all outfit is really amazing :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Superba tinuta asta. Imi place rau fusta

    http://trend-with-deea.ro/

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics