How to Wear a Miniskirt During Winter




[EN]:
Wearing a miniskirt in the winter can be pretty challenging, especially if the temperatures are under 5 degrees. Most women wear trousers during the cold season, because they are comfortable and keep warm unlike the miniskirts that are most suited for the warm season. 

I consider it's easier to wear a miniskirt in the winter mostly because it's not as revealing as it is when you wear it in the summer, thus making it more comfortable now. You can wear it with black tights or with boots or over the knee boots, with sweaters and long coats, so it's a lot more convenient like this.

I'm sure many of you wonder how to wear a miniskirt during winter and in today's article I have an example for you. You can wear a cute frilly miniskirt with nude tights, black over the knee boots and a turtleneck sweater to feel cozy and warm. Plus, you should add a coat, preferably a black one of mid length or long. It's a simple outfit, very modern and comfy, that you should definitely take into consideration if you plan to wear a miniskirt in the winter!



[RO]:
Iarna reprezintă o provocare pentru multe dintre femei. Temperaturile joase nu ne ajută deloc atunci când trebuie să alegem cu ce vrem să ne îmbrăcăm, mai ales dacă vrem să purtăm o fustă scurtă. În sezonul rece este destul de greu să ne alegem hainele, iar majoritatea dintre noi preferăm să purtăm pantaloni pentru că sunt confortabili și ne țin de cald spre deosebire de fustele mini care sunt mai potrivite pentru sezonul cald.

Totuși, eu sunt de părere că este mai ușor să porți o fustă scurtă pe timp de iarnă decât vara, deoarece nu pare la fel de provocatoare și, astfel, este mult mai comodă. O puteți purta cu un dres negru opac sau cu cizme sau cizme peste genunchi, cu pulovere și paltoane lungi.

Sunt sigură că multe vă întrebați cum să purtați o fustă scurtă iarna, iar în articolul de azi am să vă arăt o modalitate. Puteți purta o fustă scurtă cu un dres de culoarea pielii, cu cizme negre peste genunchi și un pulover pe gât pentru a vă ține cald. În plus, pentru a fi mai lejere când mergeți pe stradă și pentru a vă ține de cald, adăugați un palton de lungime medie sau chiar lung. Este o ținută simplă, dar foarte modernă și confortabilă, pe care trebuie să o aveți în vedere dacă plănuiți să purtați fuste scurte în această iarnă!















Wearing/Port:

Coat/Palton - Zara
Turtleneck Sweater/Pulover pe gât - Zara via Kurtmann.ro
Over the knee boots/Cizme peste genunchi - New Look



Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș





2 comments

  1. cute look!

    ___________________________
    blog.justynapolska.com
    fashion&makeup

    ReplyDelete
  2. Frumusica foc! Sunt perfect de acord cu tine in ceea ce priveste purtatul fustelor in anotimpul rece :)! E superba fusta iar intreaga combinatie e super reusita!

    Sarbatori linistite!

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics