Shades of Red for the Holiday Season
[EN]:
Happy Holidays everyone!
Christmas just passes and there are only a few days left before the ending of this year. Maybe for some 2015 was a good year, for others wasn't that great, but I'm sure 2016 will be a good year for everyone.

In the spirit of the holidays I have prepared this post in shades of red. Everyone wears red during the winter holidays, so I've kept these photos especially for this article. Red is a festive and beautiful colour that makes every woman fell more powerful. A short red skirt, an oversized red sweater and high heeled boots is a great combination for holidays and not only. You will feel sexy, feminine and powerful dresses like this![RO]:
Sărbători fericite tuturor!
Tocmai ce a trecut și Crăciunul și au mai rămas doar câteva zile până la finele acestui an. Poate pentru unii 2015 a fost un an bun, poate pentru alții nu a fost tocmai grozav, însă, cu siguranță, 2016 va fi un an mai bun pentru toată lumea!

În spiritul sărbătorilor am pregătit și eu această postare în nuanțe de roșu. Toată lumea adoră să poarte de Crăciun sau Revelion această culoare, așa că am păstrat aceste poze special pentru articolul de azi. De altfel, roșul este o culoare superbă ce face orice femeie să se simtă mai puternică atunci când o poartă. O fustă scurtă roșie, un pulover supradimensionat tot roșu și o pereche de botine cu toc înalt este combinația perfectă pentru sărbători și nu numai. Te vei simți sexy, feminină și puternică îmbrăcată astfel! 
Wearing/Port:

Oversized Sweater/Pulover supradimensionat - Stradivarius
Skirt/Fustă - Bershka
Shoe boots/Botine - H&M
Necklace/Colier - Zara
Rings/Inele - H&M


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș
3 comments

 1. frumoasa tinuta, imi plac fustele scurte!

  ReplyDelete
 2. Perfect outfit, you look so amazing!
  xoxo
  http://www.thenewpersonalassistant.com/

  ReplyDelete
 3. that a gorgeous necklace,I love it
  Keep In Touch
  www.beingbeautifulandpretty.com
  www.indianbeautydiary.com

  ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics