How to Wear a Long Vest[EN]:
Long vests are very popular right now and many trend setters and fashionistas love them. This is probably the IT item of this season and one of the most stylish of them all. A great add to your wardrobe, you definitely have to buy a long vest.

I'm sure most of you wonder how to wear a long vest! Well, it's pretty simple, as it goes well with many things. You can wear it with a midi pencil skirt, a feminine blouse and stilettos, with a pair of boyfriend jeans, a T-shirt and flat shoes or sport shoes or you can chose to wear it as I did in today's post. 

A very chic, yet pretty casual outfit where the long vest is the star involves a pair of skinny jeans in a classic blue or a lighter colour, a grey turtleneck sweater, a pair of high heeled shoe boots or shoes and a statement necklace. This look is very appropriate for work, for a day out in the city or for a get together with your friends. 

If you want a long black vest like my own, you can find it HERE.

What do you think of today's outfit post?
[RO]:
Vesta lungă este foarte populară și mulți trend setteri și bloggeri o adoră. Este probabil vedeta acestui sezon și pe bună dreptate, mai ales, că este și una dintre cele mai stylish piese vestimentare. Un obiect esențial pentru garderobă pe care trebuie neapărat să-l achiziționați.

Sunt sigură că v-ați întrebat cum să purtați o vestă lungă, nu-i așa? Este destul de simplu de combinat, deoarece merge cu aproape orice. O puteți purta cu o fustă creion de lungime medie, o bluză feminină și pantofi stiletto, cu o pereche de blugi boyfriend, un tricou și pantofi cu talpă joasă sau pantofi sport, sau, o puteți purta așa cum am făcut-o eu în postarea de azi.

O ținută foarte șic, dar casual în același timp, în care vesta lungă este vedeta, implică o pereche de blugi skinny, fie în denimul clasic, fie într-o altă culoare deschisă, un pulover pe gât gri, o pereche de botine cu toc înalt sau pantofi stiletto și un colier statement. Este o ținută foarte potrivită pentru birou, pentru o zi în care aveți treabă prin oraș sau pentru o ieșire cu prietenele.

Dacă vreți o vestă lungă neagră precum cea pe care o port, puteți găsi AICI.

Ce părere aveți despre ținuta de azi? 
Wearing/Port:

Black long vest/Vestă lungă neagră - HERE/AICI
Turtleneck Sweater/Pulover pe gât - Zara via Kurtmann.ro
Jeans/Blugi - H&M
Shoe Boots/Botine - H&M
Bag/Geantă - Stradivarius
Necklace/Colier - ZaraLet's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș4 comments

 1. totally love the long vest
  Keep In Touch
  www.beingbeautifulandpretty.com
  www.indianbeautydiary.com

  ReplyDelete
 2. gorgeous outfit! i love your vest
  x
  http://anoddgirl.blogspot.com.au

  ReplyDelete
 3. E foarte frumoasa vesta, ai combinat-o foarte dragut <3
  Vesta chiar nu avem in garderoba noastra, trebuie sa ne luam si noi :D
  Te pup!

  ReplyDelete
 4. are un model frumos vestuta, imi place!

  ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics