Get a Cute Preppy Look with a Bowler Hat
[EN]:
Bowlers hats are very practical, feminine and very cute. They are easier to wear than a fedora hat or a big hat, because they won't ever cover your face, will not be too big on your had and won't be an inconvenience if you are using public transportation. 

You can make all kinds off looks around a bowler hat. Most of them will be on the funky or preppy side, but you can get a fancy look too. One way of wearing a bowler hat is with a cute printed shirt with black collar and cuffs, with a black pencil skirt or a flared one, high heels and a contrasting bag. My preppy look is the best example for this. It's elegant, modern and fun!

You can wear a bowler hat with a plaid dress too, like I did in the post that you can find here. There are many ways to combine it and in my next articles I am going to show you different styles, so stay tuned!

What do you think of today's outfit?[RO]:
Pălăria de tip bowler este un model foarte popular pentru că este practică, feminină și foarte drăgălașă. Este foarte ușor de purtat spre deosebire de pălăria fedora sau pălăriile cu boruri largi, deoarece nu îți va acoperi niciodată fața, nu va fi prea masivă și nu te va incomoda în cazul în care circuli cu mijloacele de transport în comun. 

Se pot construi ținute din cele mai diverse în jurul unei pălării bowler. Majoritate vor fi funky sau preppy (adică școlărești), dar se pot obține și outfituri elegante. Dacă te întrebi cum să porți o pălărie bowler, un exemplu îl vei găsi în postarea de azi. Poate fi combinată cu ușurință cu o cămașă cu imprimeu geometric, cu guler și manșete negre, cu o fustă mulată neagră sau una în cloș, tocuri înalte și o geantă contrastantă. Ținuta mea preppy este cea mai potrivită pentru a evidenția cât de drăguță este o pălărie de tip bowler. 

Bineînțeles, poți purta acest gen de pălărie și cu o rochie, așa cum am făcut eu în postarea de aici. Sunt multe modalități de a o asorta, iar în următoarele articole am să vă arăt și alte stiluri, așa că stați pe aproape!

Ce părere aveți despre ținuta de azi?
Wearing/Port:

Blouse/Bluză - Asos
Skirt/Fustă - Bershka via Kurtmann.ro
Boots/Ghete - H&M
Bowler Hat/Pălărie - H&M
Bag/Geantă - OasisLet's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș
4 comments

 1. nice :)

  ____________________
  blog.justynapolska.com
  fashion&makeup

  ReplyDelete
 2. Cute, love it :)

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. iti vine tare bine palaria! da un aer tare vesel!!

  ReplyDelete
 4. thats such a pretty
  keep in touch
  www.beingbeautifulandpretty.com
  www.indianbeautydiary.com

  ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics