I Am A Heavy Dreamer






[EN]:
Yes, I am a pretty heavy dreamer and one of my dreams is to show you guys great outfits in great photos. Dream crushed by the photos from this post! Or lets say that these photos were doomed even before they were taken. Maybe you wonder why do I say this. Well it was a beautiful and sunny Tuesday, a day I was waiting eagerly for because I had to take some photos for you guys. But all started with my hair. My flat iron wasn't working anymore. I stayed one hour to try to make it to heat up to do my hair, but no luck. I've got used to the idea and made a tail, but I wasn't very happy with this. All in all I was pampered up and ready to go. As soon as I got out a light rain started. Yeah, it wasn't my day. Hopefully it stopped in a short time and the sun got out from the clouds. But when I went to the place for the photoshoot the sun was so bright that it was impossible to get a good photo without having half a face dark and half white or without me squishing my eyes!! The back up plan was to go somewhere darker. Done! But unfortunately the background of the photos got to be too white for my taste and I was pretty much dark. I've tried fixing it a bit in Photoshop but I'm not a big fan of what it came out either. 
Now about my outfit, I was craving for a pair of light coloured jeans for a while now! But in stores it's impossible to find something simple in one colour without any ripping or highlights in weird places. But found them at Kurtmann.ro and I was supper happy! Paired the with a T-shirt, bought from the same place, and a floral blazer and nude sandals. I loved the motto from the T-shirt "I'm a light sleeper, but a heavy dreamer" and that was the main reason for buying it as I'm not really a T-shirt kind of girl :D So...enjoy!



[RO]:
Cred ca toti avem vise mai mari sau mai mici sau cel putin aspiratii. Eu una as putea intocmi o lista cu toate visele mele realizabile sau nu :D Sa spunem ca unul din "vise" ar fi sa va prezint voua tinute interesante in poze calitative. Asa ca pot spune sus si tare ca visul asta a fost spulberat de pozele din acest post. Sau mai bine zis pozele au fost compromise inca dinainte de a fi facute. Probabil ca va intrebati de ce spun asta. Pai, totul a inceput intr-o zi frumoasa si insorita de marti. Stiti voi marti trei ceasuri rele, la mine au fost mai multe in ziua respectiva. Eram foarte fericita ca era numai buna vremea pentru o sedinta foto. Bun, inainte de toate trebuia sa ma machez si sa-mi aranjez parul, nu? Prima parte terminata, urma parul. Dupa cum stiti, eu imi indrept parul, pentra ca tunsoarea mea este de asa natura incat nu poti iesi din casa cu parul neindreptat, asta daca il ai ceva mai cret si des, in caz contrar nu stiu ce sa va spun. Iau placa, o bag in priza se incalzeste si, cand sa o pun la treaba vad ca se opreste. Nu-i nimic ii dam drumul iar, la fel! Si ciclul s-a tot repetat cam o ora pana cand m-am dat batuta si am decis sa-mi prind parul intr-o coada si asta e! Noroc ca a mers putin cat sa indrept bretonul :)) Eram gata de plecare. Ies pe usa incepe sa ploua. Am ramas ca traznita. Eram sigura ca daca ploaia se intetea nu mai reuseam sa fac pozele. Am plecat cu inima cat un purice si cu speranta ca poate se opreste nenorocita de ploaie pana ajung eu la locul cu pricina. Slava domnului, s-a oprit. A iesit si soarele, ce sa mai eram tare fericita. Cand sa fac pozele, nenorocire, ieseau ingrozitor de prost. Jumate eram neagra, jumate prea alba din cauza soarelui. Sa stau cu fata la el nu mergea pentru ca strangeam din ochi si aratam mai ceva ca un chinez :)) Apelez la planul de rezerva, si anume cautarea unui loc mai intunecos. Zis si facut. Numai ca de data asta, fundalul a iesit extrem de luminos si eu intunecata! Nu pot sa inteleg exact ce s-a intamplat. Iar pozele nu tocmai focalizate. Le-am facut asa si le-am editat cand am ajuns acasa, desi nu ma multumeste rezultatul mai deloc!
Cat despre tinuta, trebuie sa va spun ca mi se pusese pata ca vreau blugi deschisi la culoare. Problema era ca nu gaseam pe nicaieri ce cautam eu, adica blugi simpli, intr-o culoare uni, nu decolorati, nu rupti (urasc blugii/pantalonii rupti), nu cu briz brizuri. Dar am dat de perechea asta de blugi deschisi la culoare cu un usor imprimeu floral (nu se vede prea bine in poze) pe Kurtmann.ro si aveau si masura mea si i-am luat instant. Tricoul cu mesaj l-am luat tot de pe Kurtmann.ro. Mi-a placut mult motto-ul lui "I'm a light sleeper, but a heavy dreamer" (Am un somn usor, dar sunt o mare visatoare) si pentru asta l-am cumparat, pentru ca eu personal nu prea port tricouri. Am adaugat un sacou floral si o pereche de sandale nude si cam asta e. Sper sa va placa!









Wearing:
Zara - Blazer
Asos - Watch
Chicnova - Earrings
H&M - Rings



Follow me on:





20 comments

  1. Hai, mă, că au ieșit bine pozele! Mie îmi plac! Și ținuta e tare faină, îmi plac mult blugii și sacoul!

    P.S.: Dacă vrei să vezi poze proaste uită-te la ale mele, mie niciodată nu îmi ies și stau și foarte prost la capitolul editare.

    ReplyDelete
  2. Daca nu povesteai toata tarasenia aferenta shooting-ului, nici nu realizam ca ar avea vreo problema pozele!
    Eram si sunt cucerita de look-ul tau. Nu-mi amintesc sa te fi vazut cu parul aranjat astfel, imi place mult! Se pierde putin din aerul misterios dar se adauga luminozitate! :)

    Excelenta alaturarea celor doua piese cu print floral, sacoul si tricoul. Imi plac mult accesoriile, jeansii iti vin perfect, am remarcat si machiajul - nota 20!!! :D

    Multi pupici, Adina!
    Ilda
    lavender thoughts

    ReplyDelete
  3. Si mie imi plac pozele iar tinuta ta este suuuper!<3

    ReplyDelete
  4. Anonymous4/24/2014

    Lovely jacket!

    Mrs Vain

    ReplyDelete
  5. pozele ti-au iesti foarte bine , iar despre tinuta atat pot sa zic e SUPERBA :)
    te pup
    http://nicoraulea.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  6. Girl your dream if showing great pics just got fulfilled, pics are really very good.
    After all the pain you too , no flat iron, rain , dark the result are fab.. I don't think the background is too white..
    But your hair look straight, how did u manage without straightener
    Nice tee
    Kisses,
    www.beingbeautifulandpretty.com

    ReplyDelete
  7. asa e, munca grea e bloggareala noastra, numai cine intelege. totul e f frumos! te pupp

    ReplyDelete
  8. love it

    http://www.facebook.com/AmandaChicFashionRoomLounge?ref=hl
    http://fashionroomlounge.blogspot.com.es/
    Twitter: @Amandachic_ instagram: @Amanda_Chic

    A chic kiss ;)

    ReplyDelete
  9. This blazer is fabulous and you're totally rocking it! Love the print and you chose the perfect top to compliment it. Looking lovely and fierce :)
    <3
    katsfashionfix.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. draga mea, ce bine iti sta si cu parul prins, nu te`am mai vazut asa :D tricourile cu mesaje sunt preferatele mele, iar al tau e f tare :D
    te pupacesc :* miss you

    ReplyDelete
  11. Deci, prima mea reactie a fost: Super, nu te-am vazut niciodata cu parul prins, iti sta super!! Apoi am citit, si am citit... pana la final si am inceput sa rad :D
    Pozele arata super, parul e perfect, iar tinuta imi place mult tare, mai ales alaturarea celor 2 piese florale :)
    Adina, nu te mai stresa, totul a iesit foarte bine :*

    http://diana.doubleweb.ro/

    ReplyDelete
  12. You look amazing, I love your floral blazer and your top :)

    ReplyDelete
  13. foarte dragut! aduci a primavara :*

    ReplyDelete
  14. M-am uitat la poze inainte de a citi articolul, nu stiu daca mai face cineva ca mine, dar eu asa obisnuiesc haha =)) De cum am vazut pozele am tinut neaparat sa mentionez ca-mi place tare mult cum iti sta cu parul prins, nu stiu daca tie iti place sau, dar mie mi se pare ca iti sta foarte bine :D Referitor la sedintele foto, te inteleg perfect, in soare nici eu nu pot face poze, ori ies cu ochii inchisi ori ma incrunt, iar la umbra si eu ies intunecata, desi am camera de mai bine de 2 ani simt ca inca nu o folosesc la potentialul ei maxim, mai am de invatat :) Sandalele de la Zara sunt superbe, cred ca pana la urma o sa mi le iau si eu, nu stiu unde o sa le port (au tocul cam inalt pentru mine), dar sunt atat de frumoase <3 N-am nicio pereche de blugi deschisi la culoare, nu stiu de ce ma indrept numai catre cei inchisi, dar mi-ar placea sa fac o schimbare, problema e ca eu sunt neindemanatica si imi e frica sa nu-i stric haha :D Imi place tare mult tinuta :*

    ReplyDelete
  15. Beautiful earrings!

    www.highheelsandtutus.com

    ReplyDelete
  16. Nici nu stiu cu ce sa incep caci am cateva lucruri sa iti spun :))
    In primul rand, iti sta minunat cu parul prins, Mie mi se pare ca iti lumineaza mult chipul si te intinereste!
    Daca nu citeam cele insirate de tine nu as fi spus ca ai trecut prin atatea patanii. Mie mi se par niste poze chiar reusite :)
    Cat despre tinuta, item-ul favorit este sacoul, urmat de tricou si blugi.
    Sacoul il vad combinat si cu o fusta midi, tricou cu text si stiletto sau il vad cu pantaloni office si stiletto.
    Si in multe alte combinatii. E foarte frumos!

    ReplyDelete
  17. Imi place foarte mult tinuta. Blazerul e minunat *__*

    Kisses,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete
  18. Of, te inteleg perfect si cred ca mai toate bloggeritele de fashion stiu exact ce spui. Dar stai linistita, pozele sunt foarte dragute ( stiu ca orice am spune noi, tu vei avea aceeasi parere dar sunt sigura ca toate suntem sincere cand spunem ca sunt chiar foarte dragute). Imi place din ce in ce mai mult stilul tau.
    Pupicei!

    ReplyDelete
  19. Ce breton impecabil ai. Eu daca as avea unul , probabil ca ar sta in toate directiile :)).

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics