How to Wear a Fancy Blazer with a Tulle Skirt

adina nanes how to wear a fancy blazer with a tulle skirt

 
 
Final de noiembrie, început de decembrie. Încă puțin, iar sărbătorile de iarnă vor bate la ușă. Este și momentul când putem purta cele mai fancy haine din garderobă oricând simțim să facem asta. Croiurile elegante, materialele prețioase, bijuteriile strălucitoare sunt întotdeauna vedetele lunii decembrie. 
 
Trebuie să recunosc, ador perioada aceasta a anului, când parcă totul este mai frumos în jur. Iar eu am început deja să îmi pregătesc ținute cât mai frumoase pe care să le port fie la evenimentele la care voi merge, fie la birou, căci, de ce nu, și la birou putem fi fancy. 
 
Și am început deja cu o ținută specială pe care am purtat-o la evenimentul Splend'or ce a avut loc în urmă cu câteva zile. M-am gândit destul de mult ce aș putea purta, deoarece trebuia să port ținuta atât la birou, cât și la eveniment ultorior. Cel mai dificil este să fie nevoie să adaptez o ținută atât pentru birou, cât și pentru un eveniment fancy ce are loc imediat după. Iar marele meu noroc este că pot purta cam orice atunci când merg la birou. 
 
Astfel că, m-am decis să combin o fustă din tulle, cu noul meu sacou Bonprix. Practic, am purtat fusta cu un top basic la birou, iar pe seară am adăugat sacoul alături de o centură în talie. Atunci când purtați fuste midi sau în general fuste cu sacouri vă sugerez să marcați talia cu o centură subțire. Întregul look va fi mult mai elegant și mai feminin. Iar atunci când sacoul are și detalii fine, satinate, asa cum are cel pe care îl port eu, o centură simplă, elegantă, îi va oferi un plus de rafinament. 
 

adina nanes bonprix


adina nanes fashion blogger

adina nanes bonprix blazer

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!



No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics