Mid Fall Vibes

adina nanes

 
Nici nu știu cum a trecut timpul, că deja suntem aproape de jumătatea lui Octombrie. Încă puțin și voi sărbători și toamna cu numărul 34. Trece extrem de repede timpul, mai ales atunci când ești extrem de ocupat și nu stai o clipă. Cel puțin cam asta se întâmplă de ceva vreme în cazul meu. Totuși, sper ca în curând să pot respira mai mult și să mă pot relaxa în liniște. Mai ales că ușor, ușor se apropie timpul ideal pentru seri cozy acasa, cu multe lumânări parfumate aprinse, ceai cald și pături pufoase. 
 
Dar până atunci încerc pe cât posibil să mă bucur de toamna caldă pe care o avem și care încă îmi permite să port rochii și haine ceva mai subțiri. Așa că profit din plin, mai ales că am și adăugat câteva piese noi în garderobă care îmi plac tare mult, așa cum este rochia Bonprix pe care o port în postarea de azi. Este o rochie foarte versatilă, ideală pentru zile calde de primăvară și toamnă, dar care poate fi integrată cu ușurință și într-o ținută de iarnă. Dar până acolo, prefer să o port cu pantofi cu toc și cu o centură fancy în talie. 
 
La fel de ușor această rochie poate fi purtată și cu o jachetă din piele, un dres negru și bocanci pentru un look mai edgy. 
 
 
adina nanes fashion blogger

adina nanes bonprix

 
Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

 
 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics