The Grey Dress for Winter

adina nanes


Este decembrie, luna mea preferată din an, cu toate că ar trebui să fie octombrie, luna în care m-am născut. Însă ador sărbătorile de iarnă, decorațiunile de Crăciun și întreaga atmosferă. Iar de câțiva ani sunt atâtea locuri frumos decorate în București, încât este de-a dreptul încântător să le vizitezi pe fiecare în parte și să faci poze tematice. 
 
Poate dacă ar fi puțin mai cald, ar fi cu atât mai frumos sau măcar să fie zăpada aceea multă, care ne îmbrăca orașul în alb în urmă cu mulți ani. Atunci chiar ar fi fost o atmosferă de poveste în luna decembrie. 
 
Chiar și așa, nu am cum să nu mă entuziasmez de toate decorațiunile, iar zilele trecute am mers special la o locație frumos decorată pentru a face câteva poze cu noua mea rochie Bonprix. În caz că nu recunoașteți locul, este vorba despre cafeneaua Boiler x Guido. 
 
Anul acesta mi-am dus garderoba în direcția negru, alb, gri, bej, iar de fiecare dată când găsesc un produs interesant într-una dintre aceste nuanțe nu mă pot abține să nu îl cumpăr. Fix la fel a fost și cu rochia gri Bonprix care are un croi foarte modern și care este foarte versatilă. Mi-a plăcut tare mult faptul că nu este o rochie clasică de iarnă, ci că are un guler amplu și decupaje pe umeri. De asemenea, poate fi purtată atât elegant, cât și casual, în funcție de accesoriile adăugate. Eu am decis să o port în varianta elegantă cu cizme peste genunchi și cu o centură subțire în talie. Casual aș purta-o cu bocanci și fără centură. 

adina nanes the grey dress for winter


adina nanes bonprix dress


adina nanes fashion blogger

 
Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics