Silver and Sequins for the Holidays

 
adina nanes new years eve outfit

 
Cea mai frumoasă perioadă a anului este aici. Nu știu de voi, dar eu ador sărbătorile de iarnă și întreaga atmosferă. Ca să nu mai spun că împodobesc și doi brazi, unul mare și fancy, unul tradițional cu globuri de sticlă adunate în peste 40 de ani. Ce-i drept am și casa destul de mare cu două livinguri și îmi permit acest ”lux” ca să spun așa. Și chiar de ar fi fost mai mică, tot aș fi găsit o soluți pentru a face ambii brazi. 
 
De asemenea, de peste 4 ani fac și o ședință foto tematică alături de Lola, cățelul meu. Eu caut o ținută cât mai aparte pentru sărbători, iar Lola vine cu prezența. În acest an, așa cum ați putut observa, mai mult pe Instagram ce-i drept, am avut tendința de a purta foarte mult gri. Așa că, am mers pe aceleși tonuri și pentru ținuta de sărbători din acest an, mai ales că se integra extrem de bine și în decorul pe care îl am în livingul mare. 
 
Am ales să port o fustă din paiete de la Michael Kors, în tonuri de gri și argintiu, alături de un pulover superb și pufos care se potrivește perfect cu această fustă. Puloverul Bonprix este și el în tonuri de gri și argintiu și este ideal pentru a fi purtat de Crăciun sau de Revelion, fie cu o fustă din paiete argintii
precum cea pe care o port eu, fie cu una neagră simplă sau cu paiete ori cu pantaloni negri și obligatoriu cu tocuri. 
 
Pot spune că ținuta din acest an este de departe preferata mea pentru sărbători. Însă o găsesc ideală și pentru a fi purtată iarna la un eveniment mai fancy. Iar puloverul, de ce nu, este foarte potrivit și în ținute casual pe care să le purtați când ieșiți la cină în oraș. 

adina nanes lola holiday photo

adina nanes silver and sequins for the holidays

adina nanes fashion blogger

 
Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!






No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics