Unde poti gasi ambalaje Horeca personalizate?

In ultimii ani majoritatea restaurantelor, cafenelelor si chiar multe hoteluri au inceput sa livreze la domiciliu. De altfel, nici oamenii nu mai ies la fel de des in oras, sunt mult mai comozi in prezent, asa ca multe afaceri au trebuit sa se adapteze. 
 
Pana la urma este mult mai lejer sa stai acasa si sa comanzi ceva de mancare decat sa treci printr-un intreg proces ce presupune cumpararea ingredientelor, prepararea acestora, gatitul propriu zis, urmate apoi de spalarea veselei si tuturor ustensilelor utilizate. Iar cand timpul lipseste cu desavarsire sau se acumuleaza oboseala, este mai simplu sa dai un simplu telefon si sa primest felul preferat chiar la usa!
 
In ceea ce ii priveste pe proprietarii din domeniul Horeca, ei bine, competitia creste extrem de mult pe zi ce trece, iar pentru asta este nevoie ca fiecare sa vina cu ceva nou, diferit, pentru a face experienta consumatorului sa fie cat mai aparte. 
 
Totul trebuie sa fie impecabil, de la gust, la aspect si pana la ambalajele utilizate pentru impachetarea produselor ce urmeaza a fi livrate! Nu este simplu deloc, iar pentru asta este nevoie de ambalaje Horeca personalizate, astfel incat fiecare brand sa se poata diferentia de celelalte intr-un mod cat mai vizibil.  
Ca este vorba despre pungi de patiserie, boluri pentru supa, cutii pentru salate, cutii pentru pizza, pahare de carton, sacose de hartie si multe altele, pe toate le puteti gasi la Evamar. Practic este locul de unde puteti achizitiona pachetul complet cu tot ce aveti nevoie in materie de ambalaje la cel mai bun pret. 
 
Iar in aceasta perioada, vor avea si reduceri de Black Friday la Evamar de peste 70% pentru majoritatea produselor. Practic este momentul perfect pentru a achizitiona tot ce aveti nevoie si a economisi bani!
Personal sunt de parere ca ambalajele din carton sunt mult mai elegante comparativ cu cele din platic. Practic o salata va arata mult  mai bine intr-o cutie rotunda din carton maro decat intr-un bol negru din plastic de unica folosinta. 
 
Pe langa faptul ca produsele de la Evamar sunt destinate afacerilor din domeniul Horeca, consider ca pot fi folosite si de oamenii obisnuiti. De exemplu, eu gatesc adesea, inclusiv pentru birou si de multe ori imi pun problema depozitarii mancarii in frigider sau a transportului acesteia la locul de munca. Majoritatea cutiilor si bolurilor de la Evamar vin in pachete de cate 50 de bucati, iar pretul este extrem de convenabil. Astfel, ca mi se pare util sa ai in casa cateva astfel de recipiente care sunt extrem de utile pentru orice persoana care obisnuieste sa gateasca zilnic!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics