Belgarden, magazin gradinarit Husqvarna, locul unde gasesc tot ce am nevoie pentru gradina mea

Cei care imi cititi articolele de mai multi ani probabil ca stiti deja ca stau la casa, iar cei care ma urmariti pe Instagram probabil ca ati vazut deja ca detin niste tufe superbe de trandafiri. Ei bine, sa locuiesti la casa si sa ai si o gradina de ingrijit nu este o treaba tocmai usoara, iar fara un magazin gradinarit Husqvarna, de unde sa achizitionezi tot ce ai nevoie nu prea poti supravietui. 
 
De principiu, sunt cateva lucruri absolut necesare pentru ingrijirea gradinii fara de care eu una nu as putea face fata!
 
In primul rand, cel mai utilizat si folositor produs de gradinarit pe care il detin este masina de tuns iarba. Nu stiu cum am reusit sa ma descurc fara ea in anii trecuti. Cu toate ca nu detin o suprafata mare de gazon, este dificil de ingrijit fara ustensilele corespunzatoare. Iarba trebuie tunsa la cel putin 2-3 saptamani in functie de cat de mult sau putin a plouat. In trecut obisnuiam sa folosesc un trimmer pentru gazon, insa tot procesul era lung si anevoios, dura in jur de 4 ore sa tund, sa curat si sa strang iarba de pe o suprafata de aproximativ 30 metri patrati. Astfel ca atunci cand am cumparat masina de tuns iarba mi-am usurat munca extrem de mult. Intr-o ora am terminat absolut tot, iar trimmerul il folosesc doar pentru zonele unde masina de tuns iarba nu poate patrunde. 
 
Bineinteles, nici trandafirii imensi pe care ii detin nu sunt usor de ingrijit. Si acestia trebuie tunsi constant si des pentru a face in permanenta flori. Pentru asta sunt necesare cateva instrumente utile: foarfeca de gradina, una de calitate, cum este cea de la brandul Fiskars de la Belgarden, manusi pentru gradina, dar si o foarfeca pentru crengi, caci unele tulpini sunt mult prea groase sau prea inalte pentru a fi taiate cu o foarfeca normala. 
 
Acestea sunt doar cateva din instrumentele pe care le utilizez extrem de des, insa vreau sa profit de reducerile de Black Friday de la Belgarden si sa achizitionez o suflanta pentru frunze. Este absolut necesara pentru toti copacii si toate plantele cu frunze care imi acopera gardul si ale caror frunze incep toamna sa cada si sunt tare greu de strans. 
 
Am tot amanat achizitionearea acestui aparat, insa nu mai vreau sa o fac, Mi-am dat seama cat de mult mi-a usurat munca masina de tuns gazonul, asa ca un refulator portabil va face cu siguranta acelasi lucru!
 
Evident, ca pentru ingrijirea gradinii mai am nevoie si de alte lucruri, insa cele pe care vi le-am mentionat in articol sunt un absolut necesar pentru orice persoana care locuieste la casa. Nu va puteti imagina cat de mult vi se va schimba viata in bine si cat de usor va fi sa va ingrijiti spatiul inconjurator. Ca sa nu mai spun ca veti putea face asta mult mai des, iar curtea va arata impecabil mereu!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics