Aleg sa fiu rasfatata la Silhouette, clinica estetica (Bucuresti)


 
Dupa o saptamana lunga de munca de cele mai multe ori simt nevoia sa ma rasfat, sa ma relaxez. Fie aleg sa ma uit la un film in timp ce mananc bomboane de ciocolata si aprind lumanari parfumate in intreaga casa, fie ca aleg sa fac o baie lunga cu multa spuma, fie ies sa beau un cocktail cu fetele in locul nostru preferat din Bucuresti sau aleg ceva cu totul deosebit, si anume, un masaj sau un ritual SPA intr-una dintre cele mai faine clinici de estetica pe care le cunosc. 
 
De regula, aleg sa merg la Silhouette, clinica estetica (Bucuresti), deoarece stiu ca gasesc absolut tot ce se poate la ei, de la masaj, la remodelare corporala, diverse terapii, tot ce presupune tratamente dermatoestetice, diverse tratamente pentru ten, epilare definitiva, inclusiv consultatii de specialitate. In plus, personalul lor este extrem de amabil si profesionist, astfel ca nu imi fac griji ca nu as fi pe maini bune! 
 
In perioada aceasta imi place sa optez pentru masajul hydratotal, care este ideal pentru relaxare si hidratare. Dureaza o ora, iar la final ma simt ca noua. Cel mai mult imi place ca si pielea arata mult mai bine si pare mai sanatoasa. Iar efectul se mentine pentru mult mai mult timp comparativ cu efectul pe care il are aplicarea unei masti faciale acasa, indiferent de calitatea acesteia.  

Si pentru ca va spuneam despre piele deshidratata, inca un tratament care imi place foarte mult de la ei este tratamentul puritate optimala, ce are rol in refacerea hidratarii pielii si refacerea barierei de protectie. Pentru mine este tratamentul ideal pentru toamna-iarna, cand am mari probleme cu pielea din cauza temperaturilor joase. 
 
In perioada aceasta, la Silhouette au si reduceri cu ocazia zilei de Black Friday pentru majoritatea serviciilor si produselor. Discounturile sunt cuprinse intre 15-40% si se aplica valorilor de peste 250lei. 
Ma gandesc serios sa profit de discountul de 40% pe care il au pentru epilarea definitiva. Mereu am cochetat cu aceasta idee, insa din varii motive nu am reusit sa achizitionez un pachet sau efectiv sa merg constant la tratament. Insa, acum mi se pare ocazia ideala, mai ales ca vine iarna, este mult mai usor de efectuat si comparativ cu epilarea clasica, aceasta este mai putin dureroasa, iar efectele pe timp indelungat sunt exceptionale. Practic, piele fina pe tot parcursul anului, ce mi-as putea dori mai mult de atat! 
 
Bineinteles, am in vedere si alte tratamente si pachete aflate la reducere de Black Friday, mai exact cele destinate tenului, caci dupa varsta de 30 de ani este bine sa ii acordam atentie maxima!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics