Cand stai la casa trebuie sa cunosti un magazin pesticide si fertilizanti bun

V-am mai povestit eu despre experientele mele legate de locuitul la casa, unele mai interesante ca altele. Sunt multe avantaje, dar si dezavantaje, iar in ceea ce le priveste pe acestea din urma este bine sa fii in permanenta pregatit. Cum sa va spun, trebuie sa stiti unde puteti gasi un instalator sau electrician bun, de unde sa achizitionati diverse materiale pentru reparatii, unde gasiti unelete pentru gradinarit sau de unde puteti procura diverse solutii care sa va ajute sa scapati de daunatori. 
 
Da, ati citit bine, daunatori! Iar la casa sunt tot felul de la insecte precum tantari si muste, la melci, gandaci de bucatarie sau chiar soareci, iar in cazurile cu adevarat grave sobolani! Iar cum deratizarea este scumpa si de multe ori nu tocmai eficienta, este bine sa cunoasteti un magazin pesticide si fertilizanti precum Hectarul.ro. Cel putin mie imi este de mare ajutor, deoarece acolo pot gasi tot ce am nevoie!
 
Practic vara trebuie sa stropesc suplimentar pentru a scapa de muste si tantari, iar pentru asta am nevoie de un insecticid special in acest sens. Apoi, trebuie sa stropesc separat plantele, trandafirii in mod deosebit, caci mereu se aduna diversi daunatori pe ei si le deterioreaza frunzele si distrug florile si bobocii chiar inainte de a inflori! Sa nu mai spun ca primavara trebuie sa imi protejez fragii de melci, iar pentru asta trebuie sa cumpar moluscocide. Practic, trebuie sa am in permanenta in casa o gama variata de insecticide si acaricide! 
 
Apoi, trebuie sa ingrijesc gazonul, care la randul sau are nevoi speciale. Daca nu am grija si acolo apar daunatorii, mai exact buruienile de tot soiul care se inmultesc extrem de repede. Pentru asta am nevoie de erbicid selectiv pentru plante cu frunza lata, astfel incat sa nu distrug si iarba, ci doar buruienile. Evident, este nevoie si de fertilizanti pentru a-l mentine mereu verde si frumos, mai ales vara cand stim prea bine ca in tara noastra cam ducem lipsa de ploaie! 
 
In plus, am in permanenta prezent in casa si erbicid total, pentru restul buruienilor care pot aparea in diverse locuri din curte! Acesta este mult mai puternic si mult mai eficient comparativ cu erbicidul selectiv. 
 
Toate acestea prefer sa le cumpar din acelasi loc, iar anul acesta vreau sa imi refac stocul de produse cu ocazia zilei de Black Friday cand la Hectarul.ro vor fi reduceri la toate categoriile de produse, iar reducerile vor ajunge pana la 70%! Practic, este momentul ideal sa cumpar tot ce am nevoie la super preturi!
 
Ba chiar va trebui sa achizitionez si cateva pesticide, caci de la o vreme si-au facut aparitia si diversi soricei, precum si niste sisteme de irigatie pentru a-mi usura viata vara viitoare. Iar daca ma gandesc bine, cred ca va mai trebui sa adaug pe lista niste unelte de gradinarit, poate si niste seminte de gazon, iar lista cred ca poate continua!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics