Fumezi.com, tutungerie si vape shop, magazinul preferat al fumatorilor

In ultimii ani tigarile clasice au inceput sa piarda teren in fata tigarilor electronice. Tot mai multi fumatori au inceput sa inlocuiasca tigarile clasice din tutun din comert, cu alternative mai bune. Unii au decis sa le inlocuiasca cu tigarile rulate, care sunt calitativ superioare tigarilor normale si ofera fumatorilor posibilitatea de a-si alege toate elementele din care este realizata tigara, putand chiar opta pentru arome foarte variate in ceea ce priveste tutunul. Altii in schimb au ales sa opteze pentru tigarile electronice, motivul principal fiind reprezentat de faptul ca acestea nu contin atatea componenete toxice si nici tutun, comparativ cu tigarile normale. Practic sunt mai sanatoase pentru organism!

Totusi, daca tigarile clasice pot fi gasite in absolut orice magazin, tigarile rulate, tigarile electronice si accesoriile pentru acestea nu sunt la fel de accesibile. Practic, trebuie sa cunoasteti o tutungerie si vape shop care ofera o gama larga de astfel de produse, la un pret bun si o calitate inalta, cum este Fumezi.com, un magazin online unde puteti gasi absolut tot in materie de tigari electronice, tutun pentru tigari rulate si chiar narghilele. 
 
Important de retinut este faptul ca tigarile electronice pot fi cu sau fara nicotina, astfel ca daca vreti sa renuntati la fumat pot fi o alternativa foarte buna, mai ales daca nu va doriti ca procesul sa fie brusc, ci gradual. In plus, aveti posibilitatea sa va alegeti aromele preferate, precum si gradul de concentratie al produsului, astfel ca puteti porni de la un nivel cu concentratie ridicata si sa il scadeti gradual. 
 
Un alt avantaj al tigarilor electronice este dat de faptul ca au un design modern si sunt mult mai elegante comparativ cu tigarile clasice. Puteti chiar sa alegeti culoarea recipientului si sa o potriviti cu outfit-ul pe care il purtati intr-o anumita zi! 
 
Iar pentru ca in perioada 11-16 noiembrie este Black Friday la Fumezi.com si au 5 zile de reduceri considerabile la tot ce inseamna tigari electronice, lichide, consumabile si dispozitive, este momentul perfect sa va achizitionati cat mai multe culori si arome pentru tigarile electronice sau chiar sa optati pentru kit-uri. 
 
Trebuie sa mentionez, ca pe langa tot ceea ce inseamna produse de tutungerie, veti putea gasi si narghilele, atat in varianta clasica pe care o cunoastem cu totii, cat si mini narghilele electronice pe care le puteti purta la voi. Au inclusiv toate aromele posibile, inclusiv aroma de banana, ananas, pepene rosu, care sunt preferatele mele. Avantajul narghilelei electronice este ca nu contine nicotina, astfel ca poate fi utilizata inclusiv de nefumatori sau fumatorii ocazionali, fara teama ca vor deveni dependenti!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics