4 perechi de incaltaminte fancy de la Reverse, magazin incaltaminte

Daca deja aveti in garderoba deja modelele clasice de incaltaminte, nu este o idee rea sa adaugati si cateva perechi de pantofi cu un design deosebit, care sa va scoata din anonimat tinutele din aceasta toamna sau chiar din iarna. De altfel, noi femeile avem o adevarata slabiciune pentru incaltamine si nu avem niciodata suficiente perechi! Asa ca mereu ne aflam in cautarea de noi magazine incaltaminte online care au produse interesante pe care nu le putem gasi peste tot!
 
Unul dintre magazinele mele preferate cand vine vorba de modele deosebite de incaltaminte este Reverse. Au atatia pantofi fain ca de multe ori imi vine sa ii cumpar pe toti, iar wishlistul meu este interminabil. Mai ales ca majoritatea perechilor se gasesc in mai multe culori! Iar asta imi face alegerea sa fie si mai dificila! 
 
Iar pentru ca luna aceasta va incepe si Black Friday, am avut grija sa adaug in lista mea toate produsele care imi plac pentru ca reducerile vor fi de pana la 50% incepand cu 11 noiembrie si pana la finalul lunii! In principiu, vreau neaparat sa imi iau cizme si botine, dar nu zic nu nici la ghete sau adidasi!
Ba chiar am zis sa va arat si voua cateva dintre produsele pe care le am in wishlist, mai exact modele fancy de incaltaminte pentru sezonul de toamna-iarna. 



1. Mocasinii rosii din piele ecologica intoarsa
In urma cu cativa ani as fi spus un mare nu mocasinilor. Nu am o explicatie logica pentru asta, dar cam asa gandeam pe atunci. Insa acum, ii ador! Arata atat de bine cu orice tip de pantaloni, mai ales in tinute casual-office! Atunci cand i-am vazut acesti mocasini Reverse, m-am indragostit pe loc! Iar cand am vazut ca ii au pe rosu ochii mi-au sclipit instant. Vor arata absolut superb la tinutele mele all black si cu siguranta vor fi un element statement!



2. Cizmele negre cu sireturi
Mereu mi-am dorit o pereche de cizme inalte cu sireturi de jos pana sus. Dar se gasesc atat de greu in magazin offline, cat si in magazin incaltaminte online. Insa le-am gasit pe acestea si le-am adaugat in wishlist. Deja le vad purtate cu fuste scurte si rochii pe timp de iarna. De regula, acest tip de cizme merg mai bine in tinute feminine si este de preferat sa evitati sa le purtati cu pantaloni.



3. Botinele bej cu toc gros
O pereche de botine bej este un must-have, numai ca trebuie sa aiba nuanta perfecta de bej, asa cum au acestea. Ideale pentru toate tinutele de toamna-iarna in culori deschise, mai ales in combinatie cu un palton in aceeasi nuanta de bej. Daca vreti un outfit la un alt nivel, este absolut necesar sa optati pentru nuante de bej din cap pana in picioare!
 


4. Ghetele kaki cu model crocodil si sireturi
Mereu incerc sa am o pereche de incaltaminte comoda in garderoba, cu model deosebit de clasicele ghete negre. Asa ca de data aceasta le am in vedere pe acestea, in nuanta kaki si cu model ce imita pielea de crocodil. Mi se par perfecte pentru a fi purtate atat cu jeansi clasici albastri, cat si cu jeansi negri.

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics