3 carti care merita citite de la Books Express, librarie online

De cand ma stiu mi-a placut sa citesc, probabil am mostenit acest obicei de la parintii mei care mereu aveau o carte in mana. Plus ca am fost inconjurata mereu de carti, gratie celor doua biblioteci imense pe care le am in casa. Cred ca tot de aici mi-am dezvoltat si pasiunea pentru scris!
 
In adolescenta si in perioada facultatii am citit foarte mult, mai ales literatura clasica, insa in ultimii ani ma axez mai mult pe biografii sau carti de dezvoltare personala. Nici nu pot spune ca mai am la fel de mult timp pentru citit, insa incerc sa imi gasesc din cand in cand putin timp pentru a mai rasfoi cate o carte. De altfel, am destul de multe carti pe lista, pe care vreau sa le achizitionez de la Books Express si altele pe care deja le-am cumparat, dar nu am reusit sa ma apuc de ele. 
 
Prefer sa caut mereu titluri noi si sa le adaug colectiei de carti pe care o detin. Si in loc sa ma plimb prin librariile clasice, unde de multe ori am patit sa nu gasesc ceea ce caut, prefer sa le cumpar dintr-o librarie online. Acolo stiu clar ca voi gasi tot ceea ce vreau si ma pot inspira si din vanzarile de top pentru a gasi alte opere interesante. 
 
De altfel, vreau sa va sugerez cateva carti care merita citite si pe care le puteti gasi la reducere cu ocazia zilelor de Black Friday, in perioada 11-13 noiembrie, la Books Express, reducerile ajungand pana la 70%. 


1. Greenlights de Matthew McConaughey
Poate ca una dintre cele mai bine vandute carti ale acestui an, Greenlights scrisa de actorul Matthew McConaughey este o carte menita sa va inspire si sa va ofere cateva lectii de viata extrem de utile. Compusa ca un scurt memoriu asupra vietii actorului, acesta vine cu cateva povesti din propria viata, care sunt cumva folosite ca exemplu pentru cititorii care isi doresc cumva sa invete din experientele altora. Realista, amuzanta si destul de profunda, este o carte din care aveti multe de invatat si care poate ca va va face sa priviti viata ceva mai optimist.


2. Wanting de Luke Burgis
Din categoria carti de dezvoltare personala, va recomand Wanting de Luke Burgis, o carte care cauta sa explice de ce ne dorim anumite lucruri de care nu avem nevoie si cum putem sa renuntam la acest obicei sau comportament nociv. O carte extrem de potrivita pentru societatea consumerista a zilelor noaste, in care dorinta pentru lucrurile care nu sunt bune pentru noi sau de care nu avem nevoie este din ce in ce mai puternica pe zi ce trece.


3. Emma de Jane Austen
Nu puteam sa nu va recomand si un clasic, mai exact celebra Emma scrisa de Jane Austen, unul dintre primele romane citite si printre preferatele mele. Dialogul, transformarea din adolescenta si pana la maturitate a personajului principal, fac aceasta carte cu totul aparte.

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics