Cele mai bune rujuri pentru buze perfecte


rujuri pentru buze perfecte


Buze perfecte, cu toate aspirăm la ele, de aceea mereu suntem în căutarea acelui ruj care să arate impecabil și să reziste întreaga zi. 

 

Dacă în anii trecuți rujurile nu erau atât de variate, acum se găsesc o mulțime de astfel de produse în diverse forme: gloss, ruj clasic, ruj mat, ruj lucios, ruj hidratant, ruj lichid mat. Nuanțele și ele sunt mult mai variate, iar rezistența depinde de tipul de ruj pe care îl preferați. Eu sunt adepta rujurilor lichide mate pentru că au o rezistență ridicată, unele chiar întreaga zi. Dar am și momente când prefer să aleg un ruj nude hidratant pentru un machiaj mai soft.

 

Am și câteva preferate, iar în articolul de azi am să vă povestesc mai multe despre ele. 

 

Maybelline SuperStay Matte Ink


Maybelline SuperStay Matte Ink

De departe unul dintre cele mai bune rujuri lichide mate la un preț de-a dreptul fabulos este Maybelline SuperStay Matte Ink. Culorile sunt intense și nu necesită a fi aplicate în mai multe straturi, iar rezistența este de până la 16 ore sau până decideți să îl demachiați aș spune eu. Aspectul pe buze este unul catifelat, ușor lucios. Îmi place că spre deosebire de alte rujuri mate, acesta nu are acel aspect crăpat cu spații goale ce arată destul de inestetic. Un alt lucru care mie personal îmi place este faptul că nu usucă buzele! 

 

Acest ruj lichid mat are si un aplicator special în formă de săgeată, ideal pentru o manevrare precisă. Acesta asigură un contur perfect al buzelor! 

 

Eu l-am achiziționat în două nuanțe, 65 Seductress, care este un nude aproape perfect, potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară și ideal oricărui machiaj și 155 Savant, o nuantă de roz spre fucsia, ideal pentru primăvară și vară. Am în plan să achiziționez și alte nuanțe, mai ales că prețul este imbatabil, în jur de 30 lei la Notino. 


Essence Cool Collagen


Essence Cool Collagen Plumping

Atunci când nu vreau să folosesc un ruj lichid mat, prefer să folosesc rujuri hidratante cu textură ușor lucioasă, în nuanțe cât mai apropiate de culoarea buzelor mele. Unul dintre preferatele mele este rujul cu efect răcoritor Essence Cool Collagen Plumping, în nuanța 202 My Mind. Este un nude absolut superb, ideal pentru un machiaj natural de zi. De altfel, mai toate nuanțele acestui ruj intră în gama de nuanțe naturale, astfel că este aproape imposibil să nu o găsiți pe preferata voastră. Culoarea acestuia este intensă, iar finish-ul ușor lucios face ca buzele să pară mai pline. În plus, conține acid hialuronic, nu are silicon și este un produs vegan.

Să nu mai spun că prețul său este de 14lei! 


Bineînțeles, la Notino veți putea găsi o mulțime de alte rujuri de la diferite branduri, în funcție de preferințele fiecăreia dintre voi. Însă acestea două vi le recomand să le încercați neapărat pentru că sunt sigură că nu veți regreta deloc! În plus, au și un preț extrem de bun! 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics