Mici sfaturi pentru îngrijirea părului creț sau ondulat vopsit

notino matrix oil wonders


Îngrijirea părului creț presupune multă atenție, în special dacă este vospit sau dacă se folosesc pentru aranjarea sa produse electronice ce emană multă căldură precum uscătorul de păr sau placa de întins părul. De aceea este indicat să folosiți produse pentru păr creț, deoarece acestea sunt concepute special pentru structura pe care o are acest tip de păr și ajută la menținerea elasticității firului de păr. 


Deoarece am părul ondulat spre creț, cunosc destul de bine ce presupune folosirea unor produse adecvate care să îl mențină sănătos. Cu atât mai mult cu cât în clipa de față sunt vopsită blondă. Astfel, acord o atenție deosebită îngrijirii acestuia și aleg să folosesc produse profesionale întotdeauna, pe care știu că le găsesc mereu la prețuri foarte bune la Notino. 



1. Uleiul pentru păr Matrix Oil Wonders Amazonian Murumuru

Dacă vă doriți un ulei pentru păr pe care să îl puteți folosi zi de zi fără să îngrașe absolut deloc, atunci cea mai bună alegere este categoric Matrix Oil Wonders Amazonian Murumuru. Conține extract din palmier și lasă părul neted până la 72 de ore făcându-l mult mai ușor de pieptănat. În plus, are un parfum extrem de plăcut, iar prețul este excelent, sub 50 de lei o sticlă de 100ml. 


notino wella professionals eimi nutricurls


2. Spuma de păr Wella Professionals Eimi Nutri Curls Boost Bounce

Dacă nu vreți să vă îndreptați părul ci să îl mențineți creț, cu bucle bine definite, atunci după spălare vă recomand să folosiți spuma Eimi Nutri Curls Boost Bounce de la Wella Professionals. De asemenea, este sub 50 lei ca preț, iar cantitatea unui tub este considerabilă, de 300 ml. În plus, puterea de fixare este 2 ceea ce înseamnă că definește buclele fără a le încărca absolut deloc și oferă o strălucire aparte părului. 

Eu vă recomand ca după ce o aplicați pe întreaga lungime a părului să folosiți un uscător de păr cu difuzor pentru bucle mai strânse și mai definite. 



3. Placa de păr cu aburi

De când am decis să renunț la culoarea mea naturală și să mă vopsesc blondă, mă gândesc serios să achiziționez o placă de păr cu aburi. De ce? Ei bine, pentru că placa mea ceramică este mult mai dăunătoare firului de păr, pe când o placă cu aburi îndreaptă părul folosind abur sub presiune, prevenind astfel deteriorarea termică a părului.

De altfel, o astfel de placă este chiar recomandată părului ondulat sau creț, deoarece acesta este în general mai uscat, iar folosirea unei plăci de întins clasice nu face decât să îl usuce și mai tare, să îi ia din strălucire și să îl facă să se rupă mult mai repede!


notino la'dor miracle soothing serum


4. La'dor Miracle Soothing Serum

Nu uitați să aplicați după spălare și un tratament pentru îngrijirea părului pentru a-i oferi un plus de hidratare. Eu prefer un tratament fără clătire care oferă și protecție termică păr, iar preferatul meu este Miracle Soothing Serum de la La'dor. Nu îngrașă. hidratează și hrănește intens părul, iar după folosirea sa mi se pare că arată și mult mai sănătos.



No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics