Cum să ai sprâncene perfecte

cum sa ai sprancene perfecte


Sprâncenele și aspectul acesotra sunt deosebit de importante, deoarece evidențiază celelalte trăsături ale feței atunci când sunt definite și au forma corectă. De aceea, este esențial să aibă un aspect cât mai apropiat de forma naturală. Acest lucru poate fi obținut atât prin pensare, cât și prin conturare prin utilizarea produselor potrivite. 

În prezent se găsesc o mulțime de produse dedicate sprâncenelor, precum: geluri, farduri pentru sprâncene, creioane, mascara și chiar vopsea pentru sprâncene. Ce trebuie să rețineți este că nuanța pe care o alegeți atunci când doriți să realizați un contur impecabil trebuie să fie cu un ton sau două mai deschisă decât culoarea sprâncenelor sau a părului. Numai așa rezulatul va fi unul natural și plăcut!

Printre cele mai bune produse pentru sprâncene perfecte pe care le-am folosit și care au un preț foarte bun, se regăsesc: Maybelline Brow Ultra Slim, Maybelline Tattoo Brow și Max Factor Brow Revival. 



Maybelline brow ultra slim

1. Maybelline Brow Ultra Slim
Majoritatea femeilor preferă să utilizeze în continuare creionul pentru sprâncene, deoarece este cel mai ușor de folosit, chiar și de cele mai neîndemânatice persoane. 

Maybelline Brow Ultra Slim creion sprâncene este poate că unul dintre cele mai bune produse pe care eu le-am încercat până acum. Este un creion pentru sprâncene ce are un vârf extrem de subțire, de numai 1,5mm, ce permite precizie maximă, inclusiv trasarea de fire. În plus, este moale și se aplică ușor. De asemenea, este pigmentat, nefiind necesar să insiști atunci când realizezi conturul. Însă ce îmi place cel mai mult este faptul că are și o perie la capătul opus ce permite estomparea nuanței, dar și aranjarea firelor sprâncenei. 

Acest creion rezistă și întreaga zi, iar prețul lui este sub 30lei. 



max factor brow revival

2. Max Factor Brow Revival
Pe lângă un creion, este necesar și un mascara pentru sprâncene, mai ales dacă aveți fire mai ”rebele” așa cum este și cazul meu. 

Max Factor Brow Revival este ideal pentru aranjarea firelor care nu vor să stea locului. Se găsește în 5 nuanțe foarte naturale și are o perie micuță cu peri deși ce permite o aranjare extrem de precisă a sprâncenelor. În plus, rezistă întreaga zi și nu se întinde. 



maybelline tattoo brow

3. Maybelline Tattoo Brow
Dacă sunteți ceva mai îndemânatice și vă doriți un produs cu o rezistență extrem de mare, ideal este să optați pentru un gel pentru sprâncene. 

Maybelline Tattoo Brow gel sprâncene este un produs revoluționar, deoarece rezistă până la 24 de ore! Vine însoțit de un aplicator cu pensulă extrem de subțire pentru precizie maximă și perie pentru aranjarea sprâncenelor. Textura este de gel-cremă ceea ce îl face foarte ușor de aplicat. Se uscă și extrem de repede, iar aspectul final este unul mat, foarte similar cu fardul pentru sprâncene. 

Acest gel este rezistent la apă, nu se întinde și rezistă întreaga zi. Practic, tot ce îți poți dori de la un astfel de produs.

Este extrem de important să încercați cât mai multe produse diferite pentru aranjarea sprâncenelor pentru a ști care vi se potrivește cel mai bine. Însă, vă recomand să folosiți întotdeauna după realizarea conturului un mascara pentru sprâncene pentru a aranja firele rebele. 





No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics