Cum să porți pantalonii din piele

adina nanes cum sa porti pantalonii din piele


Nimic nu este mai potrivit ca un look all black, iar dacă implică și pantaloni din piele și cămăși oversized cu mâneci bufante, cu atât mai bine. Până la urmă este de preferat să ai o ținută statement, aparte și nu una basic, mai ales atunci când este monocromă. 

Nu este tocmai ușor să găsești pantaloni din piele cu un croi bun și care să fie confortabili. Majoritatea sunt similari jeanșilor skinny, foarte puțini fiind croiți altfel. Însă am reușit să găsesc o pereche de pantaloni din piele cu un design aparte la Bonprix. Au croi pană, catarame în partea de jos și au talie înaltă și detalii cu capse. Pot fi purtați atât în ținute casual, cât și în ținute elegante așa cum am făcut-o eu. Ce îmi place cel mai mult la această pereche de pantaloni este că nu necesită în mod obligatoriu o centură, iar acesta este un avantaj, deoarece este foarte dificil să găsești un astfel de accesoriu care să aibă aceași textură sau acelasi aspect ca pielea din care sunt confecționați pantalonii.

Dat fiind croiul pantalonilor, mi s-a părut că cel mai bine s-ar potrivi o cămașă oversized cu mâneci bufante și ea tot de la Bonprix. Asemeni pantalonilor și cămașa poate fi purtată în mai multe feluri. Pentru țiuta de azi am decis să o bag în pantaloni, dar dacă aș fi optat pentru o pereche de blugi skinny aș fi lăsat-o afară.  

Voi ați purta o astfel de ținută? 

adina nanes spring look


adina nanes oversized black shirt


adina nanes


adina nanes personal style


adina nanes bonprix


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics