După 8 luni de Collagen Skin Booster de la Herbalife

Frumusețea vine din interior, iar pentru asta este deosebit de important să ne găsim într-un punct bun atât psihic, cât și fizic. În ceea ce privește partea psihică contează să fim împăcați cu sine însăși, să gasim liniștea sufletească și un echilibru în tot ceea ce simțim și gândim. Totodată, echilibrul psihic este infuențat puternic și de partea fizică. Atâta vreme cât din punct de vedere fizic suntem sănătoși și ne simțim bine în corpul nostru, categoric vom fi mai bine și psihic. 
 
adina nanes herbalife collagen skin booster

 
Astfel, pentru a fi bine fizic este important să acționăm din două direcții: din exterior și din interior. Este ceva mai simplu să acționezi din exterior, deoarece să ai grijă de aspectul fizic presupune să faci sport constant, să identifici un stil vestimentar care să îți placă, să ai un look îngrijit. În schimb, este ceva mai dificil în ceea ce privește interiorul, care se reflectă întotdeauna și la exterior, deoarece presupune un regim alimentar sănătos și echilibrat. Bineînțeles, nu este suficient doar un regim alimentar corect, ci contează să oferi corpului și anumite elemente ce nu se regăsesc suficient în hrană. Unul dintre aceste elemente este colagenul, elementul cheie pentru o piele tânără și care se regăsește în proporție de 75% în piele. 
 
Colagenul este esențial dacă ne dorim să avem un aspect tânăr timp îndelungat. Numai că odată cu înaintarea în vârstă scade și sinteza de colagen din organism, ceea ce înseamnă că pielea își pierde din fermitate și apar ridurile. Astfel că este nevoie de suplimentarea colagenului, lucru pe care eu am și început să îl fac în urmă cu 8 luni când am introdus în rutina mea zilnică Collagen Skin Booster de la Herbalife Nutrition. 
 
Collagen Skin Booster de la Herblife Nutrition Verisol© P care este cea mai susținută științific sursă de peptide de colagen de pe piață, derivat din surse porcine și despre care s-a demonstrat că reduce ridurile fine și îmbunătățește elasticitatea pielii în doar patru săptămâni de la utilizare.Poate fi utilizat atât de femei, cât și de bărbați și acționează din interior reducând semnele de îmbătrânire și celulita, cu condiția să fie utilizat zilnic în cadrul unei diete echilibrate.
 
herbalife collagen skin booster

 
Practic de 8 luni de zile în rutina mea zilnică este inclusă și acestă băutură roz cu gust delicios de căpșune și lămâie. Cumva a devenit un ritual pentru mine și abia aștept momenul în care să o beau, pentru că este tare bună la gust! În plus, este și ușor de preparat: nu ai nevoie decât de un pahar, apă (250ml) și o măsură de pudră (5,7g).
 
În ceea ce privește efectele pe care Collagen Skin Booster le-a avut asupra mea, nu au fost decât pozitive și le-am putut observa încă de la prima lună de utilizare. Pielea a devenit mult mai fermă, ridurile fine din jurul ochilor s-au estompat, iar tenul are un aspect mult mai sănătos decât înainte să încep să îl folosesc! La nivelul corpului, cele mai mari probleme le-am avut mereu cu celulita, iar de când folosesc constant Collagen Skin Booster de la Herbalife Nutrition, aceasta s-a estompat considerabil, iar aspectul pielii s-a îmbunătățit considerabil, pare mult mai tânără. 
 
Bineînțeles că pe lângă introducerea suplimentului pe bază de colagen am făcut și alte schimbări, mai ales în ultima perioadă. Am renunțat la dulciuri, am redus carbohidrații, am început să mănânc mai sănătos, să mă odihnesc mai mult și, cel mai important, fac sport constant, de minim 3 ori pe săptămână. 
 
Practic pot spune că am combinat Collagen Skin Booster cu un regim de viață foarte echilibrat, iar acest lucru nu a făcut decât să sporească efectele pozitive, care s-au reflectat atât la nivel fizic, cât și psihic! Această băutură roz mi-a făcut viața mai roz, așa că va rămâne integrată în rutina mea mult timp de acum înainte!
 
Produsele Herbalife Nutrition sunt disponibile doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition. Pentru a contacta un Distribuitor Independent Herbalife Nutrition click aici
 



Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!



No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics