3 produse de îngrijire pe care să le introduci în rutina zilnică


Cred că toți așteptăm cu nerăbdare finalul de an, mai ales că în lunile noiembrie și decembrie sunt reduceri destul de mari peste tot! Este timpul potrivit să cumpărăm cadouri de Crăciun pentru că sunt o mulțime de oferte faine în această perioadă, mai ales la Notino!


Iar în cazul în care nu știți ce produse de îngrijire să cumpărați pentru voi sau ce cadouri să alegeți pentru cei dragi, în articolul de azi vă prezint câteva dintre produsele mele preferate în momentul de față, pe care le puteți găsi la super prețuri acum sau sub formă de seturi cadou. 

 

estee lauder crema de ochi


1. Crema pentru ochi Estée Lauder DayWear Eye Cooling Anti Oxidant Moisture Gel Creme 

De curând am schimbat crema de ochi și am ales-o pe cea de la Estée Lauder. Cum mă împac extrem de bine cu fondul de ten de la acest brand, faimosul Double Wear, am zis că trebuie să încerc și un produs pentru îngrijirea tenului. Pot să spun că îmi place extrem de mult. Are consistența unui gel, este răcoroasă, intră extrem de repede în piele și spre deosebire de alte creme pentru ochi, aceasta nu rămâne deloc lipicioasă. În plus, hidratează foarte bine și mi se pare că ochii arată mai odihniți a doua zi dimineața. Chiar dacă este specificat că ar fi o cremă pentru zi, eu prefer să o utilizez seara înainte de culcare. 



L'Oreal Professionnel Absolut Repair

2. Șamponul L'Oréal Professionel Absolut Repair Gold Quinoa 

Întotdeauna am acordat o atenție sporită îngrijirii părului meu și am ales mereu să folosesc șampoane reparatoare. Preferatul meu este de departe cel de la L'Oréal Professionnel Absolut Repair Gold Quinoa. Este un șampon care repară firul de păr, îl hrănește și îl face mai rezistent în timp. Ceea ce este fantastic mai ales pentru un păr vopsit. Obișnuiesc să îl folosesc împreună cu masca din aceeași gamă, care face minuni pentru părul meu. Efectiv nu știu cum m-aș putea descurca fără aceste două produse. Iar ce este fantastic este că la Notino le puteți găsi în mai multe dimensiuni. Eu aleg mereu variantele cele mai mari deoarece prețul este imbatabil!

În plus, luna aceasta puteți găsi produsele din această gamă și sub formă de seturi cadou. Astfel, dacă nu știți ce cadou să alegeți pentru o persoană dragă, puteți opta pentru un astfel de set!



Euphoria Calvin Klein

3. Apa de parfum Euphoria Calvin Klein

De departe unul dintre parfumurile mele preferate, folosit de foarte mulți ani, este Euphoria de la Calvin Klein. De altfel, este și unul dintre cele mai populare parfumuri, adorat de multe femei de pretutindeni. Este un parfum floral fructat, cu accente orientale, care persistă foarte multe ore pe piele. Poate fi folosit atât pe timp de zi, cât și seara, fiind extrem de versatil în acest sens. De asemenea, este extrem de potrivit acum în sezonul rece, fiind o apă de parfum ceva mai dulce. 

Și pe acesta îl puteți găsi sub formă de set cadou la Notino și poate fi un cadou ideal cu ocazia sărbătorilor.




No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics