4 produse de makeup necesare pentru un New Year's Look impecabil

notino new year look
 

Pentru multe femei noaptea dintre ani este unul dintre cele mai importante evenimente din timpul anului. Fie că aleg să petreacă la un restaurant, într-un club, cu prietenii sau că stau acasă, fără excepție, toate doamnele și domnișoarele aleg să se aranjeze și să poarte ținute deosebite. De asemenea, machiajul pentru Revelion trebuie să fie și el special. Astfel că în articolul de azi vreau să vă prezint câteva produse indispensabile pentru New Year's Look, dar nu numai. Sunt practic must have-uri pentru orice femeie care își dorește un machiaj rezistent de-a lungul întregii zile sau seri. 


 


notino mac matte lipstique


1. Rujul roșu mat MAC Retro Matte Liquid Lipcolour

Atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion rujul roșu mat nu trebuie să lipsească. Din categoria rujuri mate nimic nu se ridică la nivelul celor de la MAC Cosmetics. Mai exact rujul mat MAC Retro Matte Liquid Licolour în nuanța Feels so Grand este perfect pentru a întregi orice look. Nuanța este un roșu puternic, ușor mai rece, ce se potrivește oricărui tip de piele. În plus, rezistă pe buze întreaga zi fără a se întinde și nu usucă deloc buzele. Textura cu toate că este lichidă are un nivel ridicat de acoperire și este opacă. Practic, acest ruj lichid mat nici nu îl simți pe buze! 


notino lancome mr big mascara


2. Mascara Lancôme Monsieur Big

Pe lângă buze perfecte și privirea trebuie să fie impecabilă, iar mascara Moniseur Big de la Lancôme este fix ce trebuie. Este un rimel ce oferă un volum impresionant genelor fără a le lipi sau încărca în vreun fel. Dacă vă doriți o privire intensă, cu gene lungi și bogate, atunci acesta este alegerea potrivită. În plus, nu se întinde, rezistă foarte bine întreaga zi și se demachiază foarte ușor. De asemenea, negrul este unul intens, ceea ce nu foarte multe rimeluri oferă! Pot spune că este de departe unul dintre preferatele mele, iar la Notino îl veți găsi la un preț imbatabil! 


notino makeup revolution


3. Paleta de farduri Makeup Revolution Reloaded 

Bineînțeles că este nevoie și de puțină strălucire, iar paletele de farduri de pleoape de la Makeup Revolution sunt fix ce trebuie. Au o mare varietate de nuanțe, iar prețul este absolut fantastic. În plus, fardurile sunt foarte pigmentate, se aplică foarte ușor și rezistă fără probleme pe pleoape. 



notino mac eyeliner

4. Tușul MAC Liquidlast 24 Hour Waterproof Liner

Iar pentru cele ce doriți ca makeup-ul să fie la un alt nivel, atunci nu uitați de tuș. Cel mai bun pe care l-am încercat până în momentul de față este MAC Liquidlast 24 Hour Waterproof Liner. Este un tuș negru intens, mat, ce rezistă efectiv întreaga zi! Are o pensulă subțire și foarte bine asucțită ce face ca aplicarea să se realizeze foarte ușor, iar codița să fie perfectă. Veți avea ochii perfect conturați, iar contrastul dintre negrul intens al tușului și rujul roșu mat va fi fabulos! 


Acum că știți de ce produse aveți nevoie pentru a realiza un New Years Look impecabil, nu trebuie decât să profitați de reducerile de sărbători de la Notino pentru a le achiziționa la super prețuri!





No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics