5 idei de cadouri de Crăciun pe care le găsiți la Notino

Tresor La Nuit

Sărbătorile bat la usă, iar toată lumea a intrat în cursa pentru cadouri. De aceea m-am gândit că un articol cu idei de cadouri de Crăciun v-ar fi util, mai ales că toate propunerile mele le găsiți pe site-ul Notino. 

Acestea fiind spuse, iată ce cadouri ați putea face celor dragi!

1. Un parfum pentru ea
Nimic nu bucură mai mult o femeie ca un parfum de calitate. Poate doar bijuteriile cu diamante, dar acestea sunt destul de costisitoare. Dar ce spuneți de un parfum prețios cu sticla în formă de diamant: Trésor La Nuit de la Lancome! Este un parfum feminin și elegant în care nota de vârf este dată de trandafirul negru, face parte din parfumurile orientale și vă spun sincer este unul dintre preferatele mele. Este un parfum intens, care rezistă foarte bine de-a lungul zilei și pe care îl veți adora instant! 

Lancome Tresor La Nuit

Bineînțeles, la Notino veți găsi multe alte parfumuri rafinate pe care le puteți face cadou. Ba chiar veți găsi și diverse seturi, iar dacă ambalarea nu este punctul vostru forte, să știți că Notino oferă și ambalare cadou!

Lacoste apa de toaleta si deodorant spray

2. Un set pentru el
Nu numai femeile, dar și bărbaților le plac parfumurile și pentru că tot vorbeam despre seturi, le puteți oferi un astfel de cadou. Un exemplu de set este cel de la Lacoste compus dintr-o apă de toaletă de 100ml și un deodorant spray de 150ml, ce vin însoțite de o cutie foarte elegantă. Veți găsi o mulțime de astfel de seturi la Notino în diverse variante, mai simple sau mai complexe, pentru toate bugetele. 

Notino set Lacoste

3. Un set de pensule de machiaj
Dacă știți că persoana căreia îi căutați cadou este pasionată de make up, ei bine, un set de pensule de machiaj este un cadou numai bun. În plus, îi vor fi și utile. Eu am ales setul de la Chique ce conține 7 pensule și un pouch în care pot fi ținute după ce vor fi scoase din cutie. L-am cumpărat tocmai pentru a-l face cadou unei pasionate de make-up. 

set de pensule chique

4. Lumânări parfumate
Nu știu de voi, dar pe mine mă bucură întotdeauna când primesc cadou lumânări parfumate, mai ales acum în preajma sărbătorilor, dar și în sezonul rece în general. Iar la Notino au o mulțime de lumânări cu arome de-a dreptul delicioase!

5. Un aparat de coafat
Un alt cadou care mi se pare ideal pentru o doamnă sau domnișoară este un aparat de coafat: ondulator, placă de îndreptat părul, uscător de păr. Pe site-ul Notino găsiți și astfel de produse, la prețuri foarte bune, iar gama este extrem de variată încât aveți de unde alege!

Cam acestea sunt din punctul meu de vedere cadourile ideale pe care le puteți face în preajma sărbătorilor. Sper să vă fie utile!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics