L’Occitane lansează Best of Trees și oferă cadouri naturii


În urmă cu câteva zile am luat parte la un eveniment foarte drăguț al brandului L’Occitane, unul dintre cele mai iubite branduri de cosmetice din ingrediente naturale, care a lansat o campanie foarte frumoasă acum în pragul sărbătorilor de iarnă.

L'Occitane s-a alăturat proiectului PUR, cu scopul de a ajuta la regenerarea ecosistemelor și, totodată, de a proteja natura sălbatică și a inițiat Programul L’Occitane de Plantare a Arborilor Autohtoni, cu scopul de a ajuta la regenerarea ecosistemelor forestiere din România și din alte zece țări. 

Astfel, L’Occitane te ajută să dăruiești și tu un cadou naturii și să devii și tu ajutorul lui #RealSanta, prin achiziționarea pachetului cadou L’Occitane Best of Trees. Iar un copac va fi plantat în pădurile din Transilvania, zona cea mai apropiată ca regim climatic de Provence, inima L'Occitane.
Setul cadou conține o cremă de mâini cu unt de Shea 150 ml și ulei de duș cu migdale 250 ml.



#RealSanta dăruiește tot anul: o rază de soare, copacii înmuguriți primăvara, roua dimineții. Natura este adevăratul Moș Crăciun, ale cărui secrete LOccitane le-a cuprins în produsele de îngrijire pentru ten, corp și păr.

Mă bucur enorm să văd că brandurile se implică în astfel de campanii frumoase și că noi putem răspândi vestea mai departe. Și mă bucură și faptul că zona care se va bucura de noi copaci va fi Transilvania, care este și cea mai aproape de sufletul meu!


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics