3 motive pentru care trebuie să ai un costum în garderobă

adina nanes spring outfit
Suit/Costum - Womanfahion.ro (HERE/AICI) | Top/top - Mango
Shoes/Pantofi - Condur by Alexandru
Necklaces/Coliere - S.Leaf

[RO]: Trebuie să vă mărturisesc un lucru, eu sunt unul dintre acei oameni care nu aveau un costum în garderobă, iar asta se datora faptului că mi se părea că nu arată bine pe mine, cu toate că îmi plăcea la nebunie cum arătau pe alte persoane. Iar motivul pentru care am evitat costumele au fost pantalonii de costum, care îmi dădeau impresia că nu se așează frumos pe corpul meu. Sacourile le ador efectiv și chiar am o colecție imensă acasă.

Dar, după cum puteți observa, lucrurile s-au schimbat și chiar dacă în continuare nu sunt sigură cât de bine arată pantalonii pe mine, acum am început să colecționez costume, iar mai jos veți afla și motivele care m-au determinat să fac asta și care vor trebui să vă ghideze și pe voi pentru a face această alegere!

1. Un costum arată mereu stylish
Acest lucru este un fapt, iar ca exemplu vi-i pot da pe toți bărbații care poartă costume cu un croi perfect și care arată fabulos. Același lucru este valabil și pentru femei. Atunci când porți un costum într-o culoare frumoasă sau cu un imprimeu în carouri colorat, așa cum este costumul meu de la Womanfashion, sau chiar un costum negru, care stă impecabil pe tine, vei arăta perfect. Iar dacă îl vei purta cu tocuri, așa cum am făcut și eu, rezultatul final va fi wow.

2. Un costum este alegerea perfectă atunci când nu știi cu ce să te îmbraci
De câte ori nu te-ai uitat în garderobă și ai oftat pentru că efectiv nu știai cu ce să te îmbraci? Sunt sigură ca ai făcut-o de multe ori! De aceea este bine să deții un costum. Pur și simplu l-ai pus pe tine împreună cu un tricou sau un maiou alb sau orice altă culoare vrei și vei fi gata să ieși pe ușă. Va fi perfect pentru birou, pentru un eveniment sau chiar pentru o ieșire cu prietenele, dacă îl vei purta cu teniși.

3. Un costum este foarte versatil și poți alcătui multe ținute
În primul rând, costumul îl poți purta cu teniși pentru un look mai casual sau cu pantofi cu toc înalt pentru un look mai elegant. Și uite cum ai deja două ținute. Dar, stai, poți purta și piesele separat. Pantalonii îi poți purta cu o cămașă sau o bluză, iar sacoul cu jeanși sau chiar cu fuste midi. Un costum, patru ținute sau chiar mai multe dacă ai inspirație și mixezi cele două piese cu altele din garderobă. Foarte tare, nu-i așa?!

Așadar, acestea sunt motivele care m-au determinat pe mine să adaug costume garderobei meie și sunt sigură că v-am convins și pe voi să vă cumpărați poate că primul costum!

adina nanes fashion blogger

adina nanes spring look

adina nanes fashion and style

adina nanes checked suit street style

adina nanes

adina nanes personal style blogger

adina nanes blogger de moda

adina nanes personal style

adina nanes sleaf

adina nanes checked suit

adina nanes spring style

adina nanes costum in carouri womanfashion

adina nanes motive pentru a avea un costum in garderoba

adina nanes cum sa porti costumul in carouri

adina nanes street style

adina nanes reasons to have a suit in your wardrobe

adina nanes costum in carouri



Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!



1 comment

  1. cat de frumos și bine iti sta😍😍eu am doar pantaloni negri gen de costum si diverse ii si camasute, costum nu am😅 nu am avut niciodată, nu stiu cum miar sta....

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics