Be A Lady And Wear A Midi Dress

redsquare boutique midi dress collection
Rochii midi - Redsquare Boutique

Rochia midi a devenit foarte populară începând cu anii 50, iar de atunci a rămas o piesă clasică adorată de femei din întreaga lume. Și este de înțeles, mai ales că este o rochie extrem de elegantă, ce poate fi purtată în orice moment al zilei și la nenumărate ocazii. 

Mie mi-au plăcut din totdeauna rochiile midi, în special cele cloș, urmate îndeaproape de cele conice. Cred că știți foarte bine că am avut o mulțime de postări în care am purtat rochii midi sau fuste midi și mereu v-am sfătuit să vă achiziționați măcar o piesă vestimentară de acest tip. 

De data aceasta, un brand românesc ce există pe piață încă din anii '90, RedSquare Boutique, a lansat o superbă colecție de rochii midi, create special pentru femeile cu atitudine și încrezătoare. Colecția include trei tipuri de rochii, cu croială conică, în cloș și dreaptă, în culori puternice, de la roșu, la galben muștar, verde smarald și până la clasicul negru, ce pot fi purtate atât ziua, cât și seara la un eveniment mai pretențios, dacă rochiile sunt accesorizate cu bijuterii statement. Practic este o colecție versatilă în care orice femeie își poate găsi rochia midi ideală indiferent de preferințele sale!

Eu am avut ocazia să particip la un shooting pentru noua colecție RedSquare Boutique de rochii midi alături de alte două bloggerițe, Julie și Mădălina. Shooting-ul a avut loc la Atelier Florens, o florărie superbă, plină cu flori și aranjamente florale inedite. Decorul aparte al florăriei a fost perfect pentru a pune în valoare feminitatea și eleganța rochiilor midi din noua colecție RedSquare Boutique. 

Eu am purtat mai întâi o superbă rochie în cloș de culoare neagră, care trebuie să vă spun că a fost preferata mea de departe, iar apoi o rochie cu croială dreaptă, de culoare verde smarald. Aș spune că rochia în cloș se potrivește unei personalități mai delicate, mai feminine, iar rochia verde unei femei cu o personalitate mai conservatoare și mai puternică. 

Sunt tare fericită că în sfârșit un brand românesc a lansat o colecție superbă de rochii midi, cu o croială impecabilă, și vă îndemn cu drag să aruncați o privire asupra celorlalte creații RedSquare Boutique pentru că nu veți fi dezamăgite!

be a lady and wear a midi dress

midi dress collection

the little black midi dress

rochii midi redsquare boutique


green A line dress

vision on fashion adina nanes

the green midi dress

rochie midi verde redsquare boutique



Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

3 comments

  1. Lovely ladies! Ce rochite frumoase aveti <3 :*:*:*

    http://flashforwards.blogspot.hk/2017/02/bright-pink-in-suzhou.html

    ReplyDelete
  2. Midi lengths are so classy. Love that dress in green

    Sxx
    www.daringcoco.com

    ReplyDelete
  3. To participate a formal party you always need a good dress. For me, I love wearing a long dresses with sleeves. It makes me look sexy and it's comfortable.

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics