How To Wear The Blue Leather Jacket

blue leather jacket
Jacket / Geacă - Dresslily (here/aici) || Jumper / Pulover - Koton || Jeans / Blugi - H&M || Bag / Geantă - Sammydress

[EN]: The majority of us own a black leather jacket. This is a fact. It's a versatile piece that can be worn with many things and it's very comfortable too. Also, it looks fabulous with jeans. The classic black leather jacket will never go out of fashion. But, this season it's all about colourful leather jackets: pink, blue, burgundy, dark green, metallic gold or silver. 

I've managed to found a gorgeous blue embroidered jacket at Dresslily and I have to tell you that it's one of a kind piece. You can't find a light blue jacket lying around in physical stores, not even in many online stores. So, when you see one and you love blue, then grab it while you can. Plus, if it has a cute embroidery, then it's a must. Embroidered jackets are in trend this season!

How can you wear the blue leather jacket
  • wear it with light colours: baby pink, light grey, light blue, white, beige;
  • wear it with blue girlfriend or boyfriend jeans;
  • add it to an all black outfit just to make it pop more;
  • it's a fancy jacket so wear it with high heels and only in clean outfits with white or metallic sneakers.

And to give you an example, just look at the way I'm wearing my leather jacket. With a light grey basic jumper, a pair of blue girlfriend jeans and high heeled shoe boots. I've also added a grey bag. I've avoided a black one to not overpower my jacket.



[RO]: Multe dintre noi dețin în garderobă cel puțin o geacă din piele, cel mai probabil neagră. Este o piesă versatilă, poate fi purtată în multe combinații și este extrem de confortabilă. În plus, arată grozav cu jeanși. Geaca din piele neagră nu se va demoda niciodată. Însă, sezonul acesta sunt la modă jachetele colorate din piele, naturală sau sintetică: roz deschis, albastru deschis, bordeaux, verde închis, dar și în nuanțe metalice de auriu sau argintiu. 

Eu am reușit să găsescă o geacă albastră din piele cu broderie pe site-ul Dresslily și nu pot să vă spun decât că este o piesă cu adevărat specială. Nu prea aveți cum să găsiți o geacă albastru deschis în magazinele fizice, și nici în foarte multe magazine online. Așa că, dacă găsiți vreuna, și iubiți albastrul, puneți mâna pe ea cât mai puteți! Iar dacă are și o broderie frumoasă, trebuie să o cumpărați neapărat. Dacă nu știați, sezonul acesta sunt la modă jachetele brodate.

Cum să porți geaca albastră din piele
  • poart-o cu haine în tonuri deschise: roz, albastru sau gri deschis, bej, alb;
  • combin-o cu blugi de tip girlfriend sau boyfriend;
  • adaugă geaca albastră unei ținute în întregime neagră pentru a o pune în evidență;
  • este o jachetă mai pretențioasă, așa că este bine să o porți cu tocuri înalte și doar în ținute cât mai simple cu pantofi sport albi sau metalici.

Și pentru a vă da un exemplu, priviți doar cum am purtat eu geaca mea din piele. Cu un pulover basic gri, o pereche de jeanși de tip girlfriend și botine negre cu toc înalt. Am mai adăugat o geantă gri. Am evitat alte culori mai puternice pentru a nu atrage atenția în acea direcție și a lăsa geaca să fie elementul cheie al ținutei.


cum sa porti geaca din piele cu broderie

vision on fashion fall outfit

embroidered blue leather jacket

girlfriend jeans

hot to wear an embroidered leather jacket

geaca de piele cu broderie

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 

4 comments

  1. The jacket is so pretty and it looks perfect with the grey top!
    Love,
    Neha
    Let's Talk About Everything
    Latest Post: Fun with cape

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much, my dear! kisses

      Delete
  2. E draguta tinuta, iar culoarea parului imi place in mod deosebit. Ce vopsea ai folosit ? :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Am folosit L'Oreal Professionnel Majirel 10.1. :*

      Delete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics