The Perfect Parka For Fall Days

cum sa porti parka
Parka / Parka - Romwe || T-Shirt / Tricou - Desprepar.ro || Girlfriend Jeans / Blugi girlfriend - H&M || Shoe Boots / Botine - H&M || Bag / Geantă - Aldo

[EN]: Parkas are always a good choice to wear on a fall day. They are of medium length, a bit baggy, but not too much and most of them come in army green. The parka is a great choice for an urban edgy look.

What I love about the parka that I'm wearing today is the fact that I can style it as a jacket with girlfriend jeans and a tee and as a dress by adding a belt and over-the-knee boots as I did here. It's a pretty versatile piece and I do advise you to get a parka that you can wear it in as many possible ways as you can. Versatile pieces are always a great add to any wardrobe. 

For today I went for an urban look that it's perfect for fall. Girlfriend jeans, a T-shirt, a parka, high heeled shoe boots and a small bag. Just the look if you want to feel comfortable in a fall day.[RO]: Jachetele parka sunt mereu o alegere bună pentru a fi purtate toamna. Lungimea lor este de regulă medie, sunt ceva mai largi, iar majoritatea vin în nuanțe de kaki sau verde militar. Parka este o alegere foarte bună atunci când vreți o ținută urbană ușor îndrăzneață.

Lucrul care îmi place cel mai mult la parka pe care o port azi este faptul că o pot purta atât ca jachetă cu o pereche de blugi și un tricou, cât și ca rochie adăugând o curea în talie și cizme peste genunchi așa cum am făcut aici. Este o piesă destul de versatilă și vă sfătuiesc și pe voi să căutați o parka pe care să o purtați în cât mai multe feluri. Hainele versatile sunt esențiale pentru orice garderobă!

Azi am realizat o ținută urbană numai bună pentru toamnă. Blugi girlfriend, un tricou, o parka, botine negre cu toc înalt și o geantă cu ținte. Ținuta perfectă dacă vreți să fiți confortabile într-o zi de toamnă.

vision on fashion urban look

how to wear the parka

sun kissed hair

parka and girlfriend jeans

vision on fashion tinuta de toamna

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 

3 comments

 1. Loving the street style
  keep in touch
  www.beingbeautifulandpretty.com
  www.indianbeautydiary.com

  ReplyDelete
 2. This is truly the perfect parka dear Adina and u just look amazing and so bright as ever! Hugs xo

  ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics