Fii delicată şi elegantă cu Eden Lingerie


fii delicata si feminina cu eden lingerie

O rochie diafană şi feminină este întotdeauna o alegere excelentă dacă dorim să ne simţim speciale şi elegante. Totodată, un imprimeu floral fin va aduce un plus de feminitate ţinutei, alături de un machiaj impecabil. Tocmai de aceea am ales să port o rochie superbă de la Banggood realizată dintr-un material delicat cu imprimeu floral atât de uşor încât nici nu îl simţi pe corp. 

Totuşi, o ţinută completă nu se rezumă doar la rochie, machiaj şi încălţăminte. Pentru a ne simţi cu adevărat feminine şi speciale trebuie să privim dincolo de aceste aspecte. Cred că cel mai important obiect vestimentar este de departe reprezentat de lenjeria intimă. Dacă nu porţi lenjeria adecvată, în care să te simţi perfect, atunci poţi purta orice rochie şi tot nu vei reuşi să fii în largul tău. Lenjeria este un element de bază şi fundamental pentru orice ţinută, iar o lenjerie confortabilă şi atent realizată te va face să te simţi încrezătoare şi puternică. Tocmai acest lucru îl urmăreşte şi Eden Lingerie prin creaţiile sale cu totul aparte. 

Eden Lingerie este un brand românesc ce realizează lenjerie intimă la comandă din cele mai calitative materiale şi având o deosebită grijă ca modelele să fie cu totul şi cu totul speciale. Ştim cu toate că o piesă realizată pe comandă va fi întotdeauna superioară uneia cumpărate dintr-un magazin. Tocmai asta urmăreşte şi Eden Lingerie, ca lenjeria să fie ca o a doua piele pentru cea care o poartă. Confortul şi designul aparte ale produselor acestui brand românesc, alături de posibilitatea de a fi realizate conform măsurătorilor fiecăreia dintre noi, fac ca Eden Lingerie să fie de departe locul unde vom găsi lenjeria perfectă. Acum nu va mai fi nevoie să ne facem griji că nu vom găsi sutientul potrivit în care să ne simţim bine toată ziua!

Colecţiile Eden Lingerie: Roza, Imperia, Reverie, Unicat şi Iubire conţin piese cusute manual şi realizate din dantelă şi tulle de cea mai bună calitate. De altfel, lenjeria din dantelă este de departe cea mai iubită de către femeile de pretutindeni, iar Eden ştie asta şi a creat modele speciale de lenjerie realizată din dantelă brodată, realizază de artizani italieni cunoscuţi la nivel internaţional ca Ricamificio di Fagnano. 

În plus,  Eden Lingerie oferă garanţie de 100 de zile, retuşuri şi cabină de probă la tine acasă dacă nu eşti sigură de mărime. Mai exact, un curier va veni cu 3 marimi diferite, iar tu vei putea alege produsul care îţi vine cel mai bine! 

Eu am rămas profund impresionată de colecţiile superbe ale acestui tânăr brand românesc, mai ales de colecţia Roza care exprimă feminitatea în cea mai pură formă. Iar pentru a fi la curent cu cele mai noi creaţii, trebuie să le urmăriţi pagina de Facebook: Eden Lingerie.

maxi dress

banggood dress

lenjerie din dantela eden

rochie lunga cu imprimeu floral

eden lingerie

how to wear a maxi dress

de unde poti cumpara lenjerie de calitate

Wearing/Port:

Sandals || Sandale - Zara
Bracelet || Brăţară - Sammydress 

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics