Cinema City este acum prezent şi în Park Lake Bucureşti



Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group şi al doilea mare operator de cinema din Europa, a inaugurat cel de-al 24-lea multiplex al reţelei, localizat în centrul comercial ParkLake Shopping Center din Capitală. 

Noul multiplex, al patrulea din Bucureşti, se află în cartierul Titan şi promite să devină rapid un loc de referinţă pentru iubitorii de filme, mai ales că aceştia vor regăsi aici tehnologii revoluţionare de proiecţie, filme de top, dar şi un design cu totul special, alături de servicii premium. Valoarea investiţiei realizate de către Cinema City alături de dezvoltatorii centrului comercial se ridică la aproximativ 6 milioane de euro.


Cinema City răspunde nevoii de entertainment și de petrecere a timpului liber a celor care locuiesc in cartierul Titan si în zonele apropiate, punând la dispoziţia lor un total de 1,966 locuri, în 14 săli de proiecție 2D şi 3D, dintre care 3 săli VIP.

 
Evenimentul de lansare l-a avut ca invitat şi pe Moshe „Mooky” Greidinger, CEO Cineworld Group, care a prezentat pe scurt istoria companiei şi perspectivele pentru viitor, punctând faptul că urmăreşte o expansiune a Cinema City pe piaţa românească. Aşadar, în viitor vor fi deschise cinematografe şi în alte oraşe ale ţării pentru ca publicul din România să se poată bucura din plin de experienţa Cinema City.

La evenimentul de lansare am putut urmări, în avanpremieră, filmul Bridget Jones s Baby, despre care nu am decât cuvinte de laudă. Este un film savuros la care râzi din plin şi care nu te lasă să te plictiseşti nici măcar un minut. Acesta va apărea în cinematografe pe data de 16 septembrie. Eu vi-l recomand cu drag şi nu voi intra în detalii pentru a nu vă strica surprizele plăcute pe care acest film vi le va oferi!



Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș


1 comment

  1. such a cool theater
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics