The Comfy Holiday Look

c&a set
 
[RO]: Pentru azi v-am pregătit o postare scurtă în ceea ce priveşte textul, deoarece nu am foarte multă inspiraţie pentru a intra în detalii. Aşa că vă spun doar câteva cuvinte despre una dintre ţinutele pe care le-am purtat în vacanţă.

Probabil multe dintre voi vă întrebaţi cum vă puteţi îmbrăca în vacanţă în aşa fel încât să fiţi comode şi şic în acelaşi timp. Ei bine, nu trebuie să faceţi prea multe. Vă trebuie un set din vâscoză format dintr-un top şi pantaloni scurţi, precum cel pe care îl port eu şi pe care l-am găsit la C&A, o pălărie şic şi o pereche de sandale cu talpă joasă sau roc gros, de preferat nude sau aurii. Destul de simplu aş spune eu. 

Acesasta este una dintre ţinutele pe care eu le-am purtat foarte des în vara ce a trecut, deoarece este extrem de comodă. Am purtat-o cât am vizitat diverse obiective turistice şi în Bucureşti când am avut multe drumuri de făcut în oraş. Este ţinuta perfectă pentru vară, mai ales, pentru că nu se şifonează uşor!

Cam atât pentru azi, nu am prea multe de zis, aşa că vă las să vă bucuraţi de poze!



[EN]: For today I have prepared a quick post with one of the outfits that I wore during my vacation. It's a very comfortable outfit perfect if you want to walk by foot and visit many things while you are away in holiday or in the city doing various chores. It's one of the outfits that I've worn a lot during this summer!

If you want a vacation look then you should definitely add a cute summer hat. This way you will have the perfect tourist look! 

For today I don't have that much to say, so I'm going to let you enjoy the photos!

cum sa porti sandalele aurii

summer look

h&m hat

vision on fashion tinuta de vacanta

cum sa te imbraci in vacanta

vacation look

vision on fashion tinuta de vara

zara gold sandals

Wearing/Port:

Set || Set - C&A
Sandals || Sandale - Zara
Hat || Pălărie - H&M 

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș



No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics