Wardrobe Essentials: The Black Culottes


the black shirt and the black culottes[EN]:
One of the biggest trends this summer are the culottes. Very popular between bloggers and celebrities, the cullotes are now everywhere and in many colours too. I was just about to buy a green pair a couple of weeks ago. But, I bought a pair of black culottes instead. Not the ones I'm showing you guys now, but others. You'll see them soon enough!

I've managed to store in my closet three pairs of black culottes, that's how much I love them. They are very comfortable, extremely chic and easy to wear. What more can you wish for?! 

You can put together a pair of culottes, a T-shirt and a pair of sneakers and you can take a walk in the park or go to the mall. Or you can make a really stylish and modern outfit, like the one I'm wearing today. Just a black or white shirt, a pair of black culottes, a watch and a pair of gold or silver stilettos. This way you'll get a very fancy outfit. Simple, very modern and super chic, this is an outfit that you can wear to a cocktail party, to a dinner or a birthday and you won't go wrong.  [RO]:
Unul dintre marile trenduri ale acestei veri sunt pantalonii culottes sau, asa cum sunt cunoscuţi la noi, fusta pantalon. Sunt extrem de populari printre bloggeri şi celebrităţi, iar în acest sezon se găsesc peste tot şi într-un număr mare de culori. Chiar era să cumpăr o pereche de culoare verde în urmă cu câteva săptămâni. Dar, am sfârşit prin a cumpăra o pereche de pantaloni culottes negri. Nu cei pe care îi vedeţi în postarea de azi, ci alţii. Vor apărea şi aceia cât de curând pe blog!

Am reuşit până în prezent să cumpăr trei perechi de pantaloni culottes, toţi negri. Şi sunt sigură că am să mai cumpăr şi alţii, aşa de mult îmi plac. Sunt foarte confortabili, extrem de şic şi uşor de purtat. Ce îţi poţi dori mai mult de atât?!

O pereche de pantaloni culottes o poţi combina cu un tricou şi o pereche de teneşi şi poţi face o plimbare în parc sau te poţi duce la mall. Este o combinaţie foarte comodă. Sau poţi încerca o ţinută mai modernă şi elegantă, precum cea pe care o port azi. Îţi trebuie doar o cămaşă neagră sau albă, de preferat confecţionată dintr-un material mai fluid, o pereche de pantaloni culottes negri, un ceas şi o pereche de pantofi stiletto aurii sau argintii. Simplu, modern şi foarte şic, aceasta este ţinuta pe care o poţi purta fără probleme la o petrecere de tip cocktail, la o zi de naştere sau la o cină mai pretenţioasă în oraş.

how to style the black culottes

cum sa porti camasa neagra

how to wear culottes

tinuta casual eleganta

all black outfit

cum sa porti fusta pantalon

urban elegant outfit

the timeless black shirt

black culottes

Wearing/Port:

Shirt || Cămaşă - H&M
Culottes || Culottes - H&M
Shoes || Pantofi - Zara
Watch || Ceas - Asos


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș2 comments

 1. your pants are so cool
  Keep in touch
  www.beingbeautifulandpretty.com
  www.indianbeautydiary.com

  ReplyDelete
 2. stunning! I want that outfit too. :)

  Keep in touch! Visit me soon! :)
  http://silentbustle.blogspot.com/2016/05/off-shoulder-ootd.html

  ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics