C&A România a lansat colecţia Toamnă/Iarnă 2016 la Bucureşti





Săptămâna trecută, pe 9 iunie în Bucureşti, am fost prezentă la evenimentul de lansare a noii colecţii C&A pentru sezonul de toamnă-iarnă 2016. Mi-au plăcut la nebunie hainele şi accesoriile şi abia aştept să apară în magazine.

Peste 80 de jurnalişti, bloggeri şi influenceri din zona de fashion au luat parte la evenimentul de preview al colecţiilor C&A Toamnă/Iarnă 2016 pentru femei. Acestea au putut fi admirate într-un decor tomnatic găzduit de KID YOU NOT – unul dintre cele mai recente bistro-uri inaugurate în inima capitalei.





C&A România a prezentat propunerile pentru Toamnă/Iarnă 2016 dedicate doamnelor şi domnişoarelor, mizând pe un setup inspirat din natură pentru a transmite cât mai bine elementele cheie ale colecţiilor.




În ceea ce priveşte linia pentru femei, pentru Toamnă/Iarnă 2016 designerii C&A şi-au găsit inspiraţia în natură, petrecerile în aer liber şi escapadele la munte; vedete fiind texturile şi materialele călduroase, culorile de toamnă şi siluetele confortabile, în straturi. Cu un uşor spirit rustic, cu detalii feminine şi delicate, colecţia pentru femei este completată de accesorii minimaliste, cu precădere aurii. În colecţia pentru seară predomină dantela şi materialele metalice, piesa IT fiind rochia din paiete argintii.


 

Colecţia pentru tineret, CLOCKHOUSE, este puternic ancorată în optimismul vârstei adolescentine, piesele de inspiraţie college, preepy sau geek fiind vedete pentru sezonul Toamnă/Iarnă 2016.




Sezon după sezon, colecţiile C&A sunt rezultatul muncii unei echipe de design in-house, cu birouri de creaţie în sediile companiei din Dusseldorf şi Bruxelles. 


Noua colecţie va fi disponibilă în peste 20 de ţări europene după data de 17 august 2016.




Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș




2 comments

  1. imi place geanta tare mult, am achizitionat o pereche de pantaloni culoarea aceasta!

    ReplyDelete
  2. thats such a pretty setup
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics