How To Wear a Lapel Coat In Style


fancy masculine outfit[EN]:
After almost a week, it was time for a new outfit post and today it's perfect for the look I'm going to show to you! The weather is not great, so a coat was essential for today, after all it's still February.

Most of us tend to wear a coat with boots or shoe boots, but because it's not slippery, nor snow on the roads anymore, I think a pair of stilettos will look much more elegant and fancy, especially with a coat that has gold buttons. A masculine coat with big lapels and gold buttons on each side it's a stunning piece that can be very versatile as you can wear it with high heels, with flat shoes or with boots, in an elegant style or a sporty one.

For today, I've decided to pair my masculine coat from H&M with brown skinny trousers and a white simple jumper and, of course, the stilettos. It's an easy to wear outfit that can be suited to wear at work, out in the city or for shopping if you wear a pair of blucher shoes.

This is one of the simplest looks that all of you can do and even if you don't own a lapel coat, you can wear your favourite coat or jacket with stilettos and you won't go wrong![RO]:
După aprope o săptămână era vremea să postez o nouă ţinută pe blog, iar ziua de azi a fost perfectă pentru look-ul pe care vi-l arăt astăzi. Vremea a fost destul de mohorâtă, aşa că nu puteam ieşi din casă fără a purta un palton sau o haină groasă. 

O mare parte dintre noi obisnuim să purtăm paltoanele cu botine sau ghete, dar dacă nu mai este alunecuş, nici zăpadă pe străzi, cred că o pereche de pantofi stiletto va arăta mult mai elegant si stilat, mai ales, cu o haină care are nasturi aurii. O haină de iarnă cu croi masculin, cu revere late si butoni aurii in două rânduri este o piesă vestimentară superbă ce poate fi extrem de versatilă, deoarece o poti purta fie cu tocuri, fie cu pantofi cu talpă joasă sau ghete, într-un stil elegant sau unul mai sport.

Pentru azi, am decis sa combin paltonul meu masculin de la H&M cu o pereche de pantaloni skinny de culoare maro si cu un pulover alb basic şi, bineînţeles, cu pantofii stiletto. Este oţinută uşor de purtat ce este potrivită atât pentru birou, cât şi pentru o ieşire în oraş sau o tură de cumpărături dacă înlocuiti pantofii cu toc cu o pereche de pantofi cu talpă joasă în stil masculin.

Acesta este un look simplu pe care îl puteţi obţine cu uşurinţă chiar dacă nu deţineţi o haină cu revere late. Pur şi simplu, puteţi purta paltonul vostru preferat cu pantofi stiletto şi nu veţi greşi cu nimic.

the lapel coat

coat with big lapels

how to wear a lapel coat

brown skinny trousers

stylish lapel coat

lapel coat 01

h&m coat

Wearing/Port:

Coat || Palton - H&M
Sweater || Pulover - H&M
Trousers || Pantaloni - Zara via Kurtmann.ro
Shoes || Pantofi - ZaraLet's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

5 comments

 1. thats such a smart outfit,love the coat
  Keep In Touch
  www.beingbeautifulandpretty.com
  www.indianbeautydiary.com

  ReplyDelete
 2. Superb paltonul, mi-a facut si mie cu ochiul mult timp :) Te pup

  http://flashforwards.blogspot.de/2016/02/the-studded-bucket-bag.html
  http://flashforwards.blogspot.de/2016/02/spring-wishes.html

  ReplyDelete
 3. Iti sta foarte bine cu aceasta tinuta! Paltonul tau m-a cucerit

  ReplyDelete
 4. What a gorgeous coat - I love the navy hue! You look so chic.
  <3
  katsfashionfix.blogspot.com

  ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics