How to Style a Plaid Skirt






[EN]:
Plaid skirts are very in this season and you can find them in every shape and length. For the winter I would recommend you to pick a short plaid skirt or a medium length one so you can wear it with long boots or over the knee boots. Also, you now can get a plaid skirt in the colour you want, not the traditional red one, because the designers made a big range of beautiful shades from where you can pick. 

As for how to style a plaid skirt during the winter, I would suggest you to wear it with a thick basic sweater in one of the skirts colours or a black or white jumper if you prefer it this way, to add a belt to mark your waist and at the end add a pair of over the knee boots because you need to feel warm all day long regardless of the outside weather. Of course, if you do not own a car, you will have to add a coat too!

The green plaid skirt that I'm wearing today you can also find it in 2 other colours here.



[RO]:
Fustele în carouri sunt foarte populare în acest sezon și le puteți găsi în diverse forme și lungimi. Pentru iarnă, v-aș recomanda să alegeți fie o fustă în carouri scurtă, fie una de lungime medie pentru a o putea purta cu cizme lungi sau cu cizme peste genunchi. În plus, acum puteți găsi fuste în carouri în mai toate culorile, nu doar roșul specific acestora, pentru că designerii au fost permisivi și au adăugat diverse nuanțe în colecțiile lor pentru a avea de unde alege.

Dacă vă întrebați cum puteți purta o fustă în carouri pe timp de iarnă, v-aș sugera să o combinați cu un pulover basic ceva mai gros într-una dintre culorile fustei sau, în funcție de preferințe, cu un pulover alb sau negru, adăugați o curea în talie pentru a o evidenția și o pereche de cizme peste genunchi deoarece trebuie să faceți față frigului de afară pe tot parcursul zilei. Bineînțeles, dacă nu aveți mașină personală, va mai fi nevoie să adăugați și un palton (eu nu l-am purtat în poze pe al meu)!

Fusta verde în carouri pe care o port în imagini o puteți găsi și pe alte culori aici.








Wearing:/Port:

Sweater/Pulover - H&M
Plaid skirt/Fustă în carouri - HERE/AICI
Over the knee boots/Cizme peste genunchi - H&M
Belt/Curea - H&M


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș



4 comments

  1. very nice look!

    _____________________
    blog.justynapolska.com
    Fashion & makeup

    ReplyDelete
  2. ....i love ur outfit...and ur hairdo! :)

    ReplyDelete
  3. gorgeous look
    love the skirt
    xx
    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    ReplyDelete
  4. Wooooow, fusta e minunata!!! Intreaga tinuta e pe placul meu, insa fusta e de-a dreptul superba! Te pup, Adina, un an nou cu sanatate!

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics