Life Is All About Quality







[EN]:
I'm back with a new outfit post after a forced break generated mostly by my "sick" and ultimately dead monitor. So I wasn't able to access my photos which were saved on my desktop and deleted from the camera's card, so I wasn't able to use my laptop. So it was an unfortunate situation that kept me away from my blog and you guys, so sorry about that! All in all, as everything usually ends well, I've just got a new monitor last night and now I'm back with a new post!
I've received this beautiful skirt from a Romanian fashion brand, Sense.ro, and I have to tell you that it's perfect, starting with the  fabric and ending with the shape and the slit in the front which I adore, because it makes walking way more easy. I've decided to mix it up with an old floral blouse, because I thought it would be the perfect choice for this greenish skirt, and also I wanted to avoid the white shirt, it would have made the look a little bit bland. I've also have in mind another look around this skirt, but that for later this fall or even early winter. I'm pretty excited for that outfit :D
That's mostly it for today, so enjoy!




[RO]:
După o lungă pauză forțată de împrejurări tehnice, adică de monitorul meu care a cedat nervos săptămâna trecută și care în final a murit ieri de dimineață, mi-a fost imposibil să reușesc să editez poze și să scriu articole pentru blog. Evident că toate pozele mele erau salvate pe desktop si nu pe laptop, șterse de pe cardul camerei pentru a face loc altora și astfel imposibil de accesat. Prin urmare nu am putut publica nicio ținută. Daaaaaarrrrr, am reușit aseară să găsesc monitorul perfect și azi m-am pus pe treabă.
Nu știu de ce dar și azi am început ziua cu stângul. M-am trezit de dimineață pusă pe treabă. Deschid PC-ul, mă duc să-mi fac un cappuccino, mă întorc și văd că m-am pricopsit cu un virus, un trojan mic și încăpățânat, pe care nu știu de unde l-am luat!!!! Ce puteam să fac, m-am apucat să scap de virus, pe care l-am nimicit în final, nu că-s tare? M-am apucat apoi să editez pozele pentru postarea de azi, pe care le-am tot editat, de vreo 3 ori, ca nu ieseau cum trebuie în mintea mea, ca să îmi dau seama că tot prima versiune era cea mai bună pentru blog! Nervii mei cam au fost întinși la maxim, așa că am apelat la Bon Jovi cu ”Because We Can”, melodie pe care am ascultat-o la volum maxim, e posibil sa nu mai aud bine azi din cauza asta :)) Încă o ascult! Mai am și altele de făcut pentru azi, așa că nu am o zi prea bună.
Revenind la ținuta de azi, am primit această minunată fustă din partea brandului Sense, brand românesc bineînțeles, care lucrează cu materiale de o calitate excepțională, lucru pe care l-am putut observa din stofa din care este facută fusta, cât și din croiul acesteia, care este perfect. Zău ca nu a trebuit să-mi fac griji că se ridică și că trebuie să trag de ea în jos non stop! Iar crăpătura din față, element tare modern face mult mai ușor mersul în această fusta! Fusta face parte din colecția capsulă ”Fusion” pentru toamna anului 2014, colecție semnată de designerul Andreea Tincu, care propune în noua colecție ”un spirit contemporan, în care eleganța boemă și spiritul arty fuzionează într-o simfonie vie de culori și contraste apetisante”! Și așa și este, o colecție superbă, pe care o puteți găsi AICI.
Eu am ales să merg tot pe culoare în această ținută, așa că am ales pentru această minunată fustă o bluză florală pe care o am de ceva vreme în șifonier, pentru că m-am gândit că merge de o mie de ori mai bine decât o bluză albă, care ar fi redus din frumusetea fustei! Am optat doar pentru 2 inele, așa că avem număr limitat de accesorii de data aceasta!
Cam atât pentru azi, sper să vă placă și articolul și ținuta și ziua superbă de afară!














Wearing:

Skirt/Fustă - Sense (find it HERE/o găsiți AICI)
Blouse/Bluză - Zara
Shoes/Pantofi - Stradivarius
Rings/Inele - SIX



Follow me on:






17 comments

  1. Hope everything is fixed now, how annoying, I know! The skirt is utterly cute and suits you well Adina, you look so dressy and chic! Great colors matching, great smile and great style! xo

    ReplyDelete
  2. amazing colours!

    ___________
    fashionblogger,styling&makeup
    www.justynapolska.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Superba fusta! Intru-totul... :) Si-ti vine perfect, iar lungimea te avantajeaza grozav! Sa o porti sanatoasa si cu bucurie!
    Combinatia in care ai purtat-o ma face sa cred ca greu ar fi putut fi gasita o alta mai inspirata!
    Foarte frumoasa esti, Adina!

    Multi pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  4. krásný fotky, ta košilka vypadá zajímavě:)
    www.andreykab.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Nice:)) xx
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/
    Giveaway on my blog-> http://ruhamania.blogspot.hu/2014/10/giveaway-echo-paul.html

    ReplyDelete
  6. Ce frumos iti sta!! Esti minunata, Adina! Imi place mult fusta, iar bluza o pune cu siguranta si mai bine in valoare :)
    Pupici

    http://flashforwards.blogspot.de/2014/10/cardigan-giveaway-from-oasap.html?m=1

    ReplyDelete
  7. computer crashed and no backup of pics, thats BAD
    such a unique combo, i loved your shirt
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  8. Love the risque blouse, the mirror floral is so fun and trendy!
    Chic on the Cheap

    ReplyDelete
  9. puisor, esti mereu eleganta si ingrijita, te admir! foarte frumos outfit.pupi

    ReplyDelete
  10. Dear Adina, yes, we all know how annoing computer problems can be! I'm happy that all that is over! I love your look here! THe color of the skirt is amazing and I love how you styled it with that lovely flower shirt! True lady! And I love the pics when you smile! You have such a lovely smile! Kisses

    ReplyDelete
  11. Mie imi place in mod deosebit camasa :)

    http://anamariaben.blogspot.ro
    http://bandfbloggersro.wordpress.com/

    ReplyDelete
  12. Hey! "Because we can" suna si in capul meu de cateva zile, sunt addicted! In primul rand trebuie sa zic ca mi se pare imposibila coafura ta, cum iti sta parul asa perfect, fiecare fir la locul lui, perfect intins, lucios si sanatos! In al doilea rand mi se pare foarte sexi camasa... asa, cum lasa o palma excat pe mijloc cu vedere la sutien... Nice.


    Te astept pe blog. Am postat o poveste de toamna pe care am impresia ca toata lumea o interpreteaza gresit ;)

    http://the--street.blogspot.ro/2014/10/you-make-me-wanna-hurt-myself.html

    ReplyDelete
  13. Vai ce minunata e camasa! Imi place modelul si culorile..superba! :D

    ReplyDelete
  14. Foarte classy ești! O combinație minunată! Atât fusta, cât și cămașa sunt tare frumoase! :)

    ReplyDelete
  15. VERY ELEGANT AND BEAUTIFUL SESSION

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics