When Things Don't Go The Way You Wanted






[EN]:
I wanted to make an outfit post on Thursday, but things didn't go exactly as I wanted to. Also I wanted to show you a different outfit, but it will have to wait until next week! Not sure why, but these past few days I have been slower than a snail. Still I did manage to take a huge walk through the park yesterday, to be exactly a 6km walk around the lake from the Herastrau Park from my city, Bucharest. It was pretty much exhausting, but nice at the same time. The photos I'm showing you guys today were taken in the same park, but a week ago when I went there with Simona to see a concert, which eventually we didn't see due to the bad weather. If you're wondering why am I wearing high heels, well it was pretty much because these sandals are super comfortable and because of their platform which comes in hand if it rains outside, I don't get my feet, nor my sandals wet :D Also, I did cut my bangs last Sunday, but when it's windy I can't really take photos with my hair let free, so I've tied it up! So keep in mind, if you want bangs there are some risks involved, especially on bad weather :))



[RO]:
De joi tot zic ca va arat o noua tinuta, dar lucrurile nu au mers chiar cum am vrut eu. Planuiam sa va arat o tinuta diferita fata de cea din postarea de azi, dar am lasat-o pentru saptamana viitoare! Nu stiu de ce, dar in ultimele zile m-am miscat ca un melc. Cu toate astea, am reusit ieri sa dau o fuga prin Herastrau si am facut turul lacului, care are aproape 6km, daca va vine sa credeti. Nu stiu ce a fost cu mine de m-am aventurat asa, ca a fost destul de obositor. Nu va spun ca dupa ce am trecut acel pod pe unde trece trenul, la 2 minute dupa chiar a trecut trenul :)) Nu vreau sa ma gandesc ce senzatie as fi avut de ar fi trecut pe langa mine in timp ce traversam podul!! Pozele de azi tot in Herastrau au fost facute, numai ca in urma cu o saptamana, cand am fost acolo impreuna cu Simona pentru un concert, pe care nu l-am mai vazut din cauza ploii! Si daca va intrebati de ce port tocuri, ei bine asta pentru ca sandalele din imagini, in ciuda tocului imens, sunt super confortabile, iar platforma extrem de folositoare in caz de ploaie, nu se uda nici picioarele, nici sandalele :)) Deci, in mare le-am luat din motive practice. Pe deasupra, sa stiti ca bretonul l-am tuns duminica trecuta, dar atunci cand bate vantul trebuie sa ii fac ceva daca vreau sa fac poze pentru ca nu sta de fel! Asa ca daca va bate gandul sa va faceti breton sa aveti si acest aspect in vedere, bretonul si vremea rea nu se impaca foarte bine :))















Wearing:

Top/Top - H&M
Jeans/Pantaloni - Pull & Bear via Kurtmann.ro
Sandals/Sandale - New Look
Bag/Geanta - Pull & Bear via Kurtmann.ro
Watch/Ceas - River Island
Rings/Inele - H&M



Follow me on:



22 comments

  1. Habar n-am daca s-a trimis sau nu comentariul dar am sa il rescriu. Conexiunea mea de internet vad ca vrea sa ma supere azi.
    Cand am vazut ditamai tocurile am facut ochii mari. Eu cred ca mi-as rupe gatul cu ele si as atinge firele de inalta tensiune, daca nu cerul direct :))
    Iti sta tare bine cand zambesti, ai un zambet foarte frumos. Vorba aia, you should smile more often .. cel putin in poze caci in realitate cred ca esti o persoana zambareata! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu s-a trimis primul comentariu :))) Ai fi surprinsa cat de bine merg pe ele, am mai mult echilibru decat pe tocuri mai joase, ciudat, nu? :)))
      Multumesc :*:* Imi e mai greu sa zambesc in poze, se vede usor cam fals :))) Incerc sa remediez asta, pentru ca in viata de zi cu zi sunt mai mereu cu gura pana la urechi :)) :*

      Delete
  2. Ce frumos îți stă! Geanta e foarte frumoasă, iar pozele făcute la acel ... hmmm, perete (?!) sunt de poveste.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult :X :*:* Da, era tare dragalas acel perete, nici eu nu stiu cum sa ii spun :)))

      Delete
  3. Anonymous8/30/2014

    Great photos, keep it up..
    Check out my blog in return and don't hesitate to post some comments!
    www.hersatisfashion.com ♡

    ReplyDelete
  4. Superbe sandalele! Mi-au furat ochii din prima :)).

    ReplyDelete
  5. I hate it when things don't go my way
    U look chic, I really like the neck detail of your top
    Such nice sandals
    Keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  6. Nice outfit!
    I love your shoes :)

    Sofia
    http://thing-about-fashion.blogspot.fr

    ReplyDelete
  7. Nice view! Kisses from Constanta :)

    http://www.jadorefashionlove.com/

    ReplyDelete
  8. Foarte draguta tinuta, imi place topul! <3

    www.emilia-nita.blogspot.ro

    ReplyDelete
  9. iti sta foarte bine si cu bretonul prins, esti tare draguta :)

    http://theartsycherie.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Nu pot sa cred ca ai mers cu acele tocuri prin Herastrau! Adica mi se par foarte inalte si pentru a merge cativa zeci de metri, dar sa mergi atata .... Felicitarile mele! :)
    Mie mi se pare ca iti sta super cu bretonul prins, te face sa pari mai mica. Si iti sta foarte frumos cu ruj roz. Si sa zambesti mai des, cum a zis si Andreea, ai un zambet frumos.

    ReplyDelete
  11. Great look. I love the shoes and the lace neckline of your top.

    Sharon
    http://www.afashioncrowd.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. sandalele sunt wow <3
    esti frumoasa foc :*

    www.simofever.wordpress.com

    ReplyDelete
  13. I know what you mean and hope the things improve soon. Sorry you couldnt see the concert at the end, the weather is bad also here today, a storm is going on. You look beautiful Adina, even without bangs. The sandals are so cool and the whole outfit is very fashionable. Many kisses! xo

    ReplyDelete
  14. Wow, ce inalte sunt sandalele...chiar ca te tin departe de lacuri :D

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  15. Incaltarile sunt foarte frumaose ! nu cred ca ti se potriveste topul, iti lateste soldurile.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu e de la top, pur si simplu sunt mai lata in solduri :) Topul chiar subtiaza!

      Delete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics