Playing With Prints






[EN]:
I normally don't combine prints, but this time I did it. Mostly because right before going out the door I saw how windy it was outside and the dress I was planning to wear that day was not the best choice for such weather. So in the spur of the moment I've grabbed this pencil skirt and picked up that white top for it. I was planning to wear a black one, but I would have had to iron it and I was being late, so....you get what I mean. It was a pretty comfortable outfit as I went to Ikea to look for some boxes that day and I didn't had any clothing issues, which is pretty amazing because I always, I mean always have some issues with one of the pieces I'm wearing. Today for example, I went to take some photos for the blog and I was wearing a super cute dress, but it was to thick for the hot weather outside and I thought I was going to die before taking any photos. Fortunately I survived and took the photos too (they will be soon on the blog) :D
So if you're looking for a comfortable outfit, go for a midi pencil skirt, a top and a pair of flats and your good to go!



[RO]:
De obicei nu combin imprimeuri, dar de data aceasta am facut-o. Nu ca am vrut neaparat. Trebuia sa ajung la Ikea, cautam niste cutii, pe care nu le-am gasit, si vroiam in acelasi timp sa fac si cateva poze pentru blog. Pregatisem o rochie draguta si comoda, sandalele pe care le vedeti in acest post, plus o palarie, dar, dar...ca de obicei, vremea a facut in asa fel incat sa se duca pe apa sambetei planurile mele. Batea vantul ingrozitor, si cum rochia nu era mulata si palaria nu o puteam prinde de par ar fi fost mai mult decat imposibil sa fac pozele. Fiind si in intarziere, am luat rapid din sifonier aceasta fusta, topul alb, initial vroiam unul negru simplu, dar trebuia calcat si..., sandalele si am iesit pe usa cat am putut de repede :)) Oricum tot am intarziat, cei care ma cunosc stiu ca de regula intarzii :D Cert e ca a fost tare comfortabila tinuta si n-am avut nicio problema cu ea, de regula nu este chiar asa simplu, trebuie sa fie ceva care sa imi dea batai de cap! Azi spre exemplu, am iesit sa fac cateva poze pentru blog, cu o rochie super draguta, insa putin cam groasa pentru ziua extrem, dar extrem, de calduroasa de azi. Am zis ca mor si nu mai apuc sa fac pozele (eu nu ma impac bine cu caldura deloc) :)) Am supravietuit insa, am facut si pozele, acum sunt acasa si totul e bine :D
Asa ca daca vreti o tinuta comoda, alegeti o fusta creion midi, un top si o pereche de sandale cu talpa joasa si sunteti gata de plecare!













Top/Top - Persunmall
Skirt/Fusta - Zara
Sandals/Sandale - Zara
Necklace/Colier - Zara
Watch/Ceas - Asos
Bracelet/Bratara - Koton 
Rings/Inele - H&M


Follow me on:



19 comments

  1. Wow, great job mixing these prints! I really love the outfit!
    Hugs,

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. Hi Adina! What a cool and original mix of prints! You know, I usually dont combine them either but the effect is truly great and original. You look very glam and stylish, I know what you mean and I can imagine how fresh and comfy the outfit is! Now, I just need a pencil skirt too! :P have a lovely week, hugs!

    ReplyDelete
  3. Anonymous7/21/2014

    Ce mult imi place topul! Reusita combinatie!
    Azi mi-a fost cel mai cald din toate zilele calduroase din vara aceasta, abia mi-am gasit locul si in casa. Ador vara, dar cateodata imi doresc sa ploua cu galeata ca sa se mai racoreasca putin. :)

    Sa ai o saptamana frumoasa!

    ReplyDelete
  4. I love mixing prints so I like this look very much! You look very chic Adina and I love the combination of style and comfort!

    ReplyDelete
  5. Amazing outfit as usual!
    I am already following you via gfc and bloglovin, I have stopped blogging for a while but you could follow me here on my fb page
    https://www.facebook.com/eva.michelaki
    for inspiration pictures, songs, international giveaways and more <3

    kisses!
    Eva

    ReplyDelete
  6. Cât îmi place combinația asta de imprimeuri!! Fusta e atât de frumoasă! Mai ai nevoie de ea? :))) Și uite că mai există zile când nu porți și tu tocuri. :))

    ReplyDelete
  7. foarte frumos mix! te pupp

    ReplyDelete
  8. Si ti-a iesit tare bine combinatia :)
    Imi place ce vad. Iar sandalele sunt superbe <3

    ReplyDelete
  9. Super look!! Playing with prints is not easy, and this is perfect! Great work! xx Eszter

    www.shineonsilver.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Bai de fiecare data cand te vad fara tocuri am un soc haha :))) Adica nu-i sa zici ca porti tocuri medii si apoi treci la sandale cu talpa joasa, poate de aia :D Inca n-am avut curajul de ma juca cu mai multe print-uri in aceeasi tinuta, dar tie de fiecare data iti iese de minune :* And OMG that necklace <3

    ReplyDelete
  11. Anonymous7/23/2014

    Buna! Ma inspiri. Imi plac foarte mult tinutele tale. As dori sa imi aleg un costum de baie in functie de preferintele tale. Abia astept sa vad ce alegeri perfecte vei face. Multumesc !!

    ReplyDelete
  12. amazing! great color combination

    http://differentcands.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Gorgeous look. Love the mix of print.
    www.stylespectra.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Mie mi-e foarte frica sa incerc sa combin printuri diferite, mi se pare extrem de greu... sper sa prind si eu curaj, la tine a iesit foarte bine!!
    Fusta este superba, dar eu sigur n-as putea sa o port cu talpa joasa, in general pentru ca nu prea port talpa joasa, dar si pentru ca lungimea asta m-as face mai scunda decat sunt :( De alergat prin oras insa, ai dreptate, cele mai potrivite sunt astfel de incaltari, te pup Adina!!

    http://www.newtouchofcolor.com/

    ReplyDelete
  15. ce draguta esti....ador colierul...iar culorile te prind de minune! te pup mia
    www.myab.me

    ReplyDelete
  16. Nu inteleg din atatea comentarii, nimeni nu a reusit sa faca cateva observatii constructive la adresa tinutei tale. Asadar o sa imi incerc eu norocul. Sper doar sa nu fie luate in nume de rau. Este pur si simplu parerea unei vizitatoare constante a blog-ului tau
    1. Prea multe accesorii in peisaj. Nu am inteles de ce tot timpul trebuie sa ne etalam toata colectia de bijuterii, mai ales in cazul tau de mixed prints. Bijuteriile incarca extrem de mult si inutil.
    2. Lungimea fustei nu iti avantajeaza absolut deloc silueta, adaugand lejer cateva kilograme iar impreuna cu sandalele, picioarele iti sunt ingrosate extrem de mult. Cu un pantof cu toc (deoarece acestia subtiaza piciorul) simplu, alb, situatia poate era mai salvata.
    In cazul outfit-urilor in care amestecam print-uri, outfit-ul trebuie sa fie "curat" deoarece hainele sunt cele care atrag toata atentia. Accesoriile in cazul asta, dupa parerea mea, trebuie sa fie ori inexistente, ori cat mai subtile posibil.
    Din nou spun, sper ca ce am spus sa nu fie luat in nume de rau :) Este strict parerea mea. O seara placuta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, nu iau in nume de rau ceea ce ai scris, dar poate ca inainte de a comenta ai putea citi si textul postului.
      In primul rand, nu puteam purta tocuri din moment ce ma duceam la Ikea cu treaba, am cautat o tinuta cat mai comoda, iar eu personal nu am nicio problema cu kilogramele in plus, fie ele cauzate si de un obiect vestimentar.
      In al doilea rand, probabil ca daca mi-ai fi urmarit constant blogul, ai fi putut observa ca obisnuiesc sa port bijuterii mari in orice context, asta ma caracterizeaza pe mine. Nu sunt adepta stilului subtil, nu sunt eu, si, in plus, nu toata lumea poarta bijuterii mici :) Iar colectia mea de bijuterii, nu se limiteaza doar la colierul, bratara si ceasul din aceasta postare!
      Iti recomand si un blog, in care mixurile de printuri, culoare, bijuterii si tot ce intra in categoria opulenta se regasesc in toate tinutele: Macademian Girl!
      Si iti poti lasa oricand parerea pe blogul meu, spre deosebire de alti bloggeri eu aprob orice comentarii, fie ele constructive, negative sau pozitive :)
      O seara placuta si weekend placut in continuare si tie :*

      Delete
  17. Am si eu temeri si ezitari cand vine vorba despre a combina printurile; cele doua chiar se completeaza (in viziunea mea), nu numai ca merg foarte bine impreuna! Referitor la accesorii si la comentariul precedent, stiu ca asta face parte din stilul tau, ca te reprezinta si ca le porti cu un firesc desavarsit (astfel ca nu mi-a parut niciodata a fi prea mut). Singurul lucru pe care l-as fi dorit eu altfel e lungimea fustei! Mi-au ramas ochii lipiti de sandale! Acum imi amintesc ca ai spus ca-ti plac cele rosii ale mele, cu ancora! Facem schimb??? :))

    Pupicei, draga Adina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics