Stilul meu migrează către zona minimalistă

adina nanes look minimalist

 

Zilele de toamnă trec ceva mai greu față de cele de vară, dar atunci când porți ținute care îți plac trec mai frumos. 

 
În ultima perioadă stilul meu este într-o schimbare continuă și este din ce în ce mai versatil și orientat către croiuri interesante și culori solide. Ușor, ușor încep să renunț la imprimeuri și să merg către look-uri mai clean. Poate și vârsta începe să joace un rol important sau poate că nu mă mai regăsesc piesele vestimentare foarte colorate și ”aglomerate”.
 
Cele mai recente piese intrate în garderoba mea sunt două perechi de pantaloni din vâscoză, o cămașă albă supradimensionată, cu un design modern, și o pereche de sandale cu talpă groasă, toate de la Bonprix. 

Pantalonii Bonprix sunt același model, doar culoarea diferă. Mi-au plăcut atât de mult și mi s-au părut a fi atât de versatili încât a trebuit să îi achiziționez atât pe negru, cât și pe bej. 
 
 
adina nanes army style

 
Pantalonii negri am decis să îi combin cu un top basic, cu o vestă clasică și o pereche de bocanci pentru un look de inspirație militară. L-am purtat în cea de-a treia zi a festivalului Saga și m-am simțit absolut genial îmbrăcată așa. 

În ceea ce privește pantalonii bej, mi s-au părut că merg cel mai bine cu cămașa albă supradimensionată și cu sandalele cu talpă groasă, toate de la Bonprix. Accesoriile le-am păstrat și pe ele într-o zonă minimalistă, o geantă bej și un ceas auriu de inspirație masculină. Un look pe care l-am purtat într-o zi călduroasă de septembrie.
 
 
adina nanes personal style

 
Nu aș putea decide care dintre ținute este preferata mea. Cert este că sunt de departe cele în care m-am simțit cel mai bine în ultima perioadă!


adina nanes white oversized shirt


adina nanes saga day 3


adina nanes fashion blogger


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics