Îngrijirea mâinilor în sezonul rece

notino ingrijirea mainilor

 
 
În perioada rece ingrijirea mainilor ar trebui să fie o prioritate. Frigul își pune cel mai repede amprenta asupra pielii fragile a mâinlor. De aceea este bine să avem grijă de această zonă, mai ales dacă vrem ca pielea să rămână tânără și fermă pentru mult timp. Este indicat să utilizăm produse destinate expres hidratării și protejării mâinlor, cum ar fi exfolianți delicați, creme de mâini puternic hidratante, uleiuri pentru cuticule. 

Printre cele mai bune creme de mâini pe care le-am încercat în ultima perioadă se regăsesc Fast Absorbing de la Neutrogena, cremele de mâini cu arome fructate de la Frudia și bine cunoscuta 3in1 Care & Protect de la Nivea. 
 
 
notino frudia creme de maini

 
 
1. Cremele de mâini Frudia
Dacă vă plac produsele ce au arome de fructe delicioase, atunci cu siguranță veți adora brandul Frudia. Are o mulțime de creme pentru mâini cu diverse arome. Eu am încercat până acum două dintre ele, și anume: crema de maini cu mangosteen și pe cea cu cactus. Parfumul lor este senzațional, mai că îți vine să le mănânci. 
Cremele de mâini de la Frudia sunt creme cu o consistență densă și intră în categoria cremelor puternic hidratante. Cu toate acestea se absorb imediat în piele și lasă un parfum fin. Hidratează foarte bine și sunt un produs vegan. O cremă costă în jur de 10 lei la Notino și are 30g. 
 
 
notino neutrogena

 
 
2. Crema de mâini Fast Absorbing de la Neutrogena
Neutrogena este de departe unul dintre brandurile mele preferate când vine vorba despre îngrijirea pielii în sezonul rece. Nu face excepție nici crema de mâini hand care Fast Absorbing. Este o cremă intens hidratantă cu o textură foarte lejeră și care se absoarbe instant în piele. Este ideală mai ales când vrei să te apuci de lucru sau nu îți place să aștepți până intră în piele. Practic are textură non-grasă și nu lasă acea peliculă grasă pe care alte creme de mâini o lasă. Ceea ce o face ideală pentru a fi folosită pe timp de zi. 
Cantitatea acesteia este de 75ml, iar prețul este undeva în jur de 20lei la Notino. 
 
 
notino nivea crema de maini

 
 
3. Crema de mâini 3in1 Care&Protect de la Nivea
O altă cremă de mâini foarte bună, pe care de regulă o folosesc seara înainte de culcare este 3in1 Care&Protect de la Nivea. Este o cremă puternic hidratantă, ce se absoarbe foarte repede în piele și o lasă fină și netedă. Textura sa este destul de lichidă și cel mai mult îmi place că nu conține alcool și că formula este vegană. Ba mai mult, conține și ingrediente anti-bacteriene. Ce nu mă entuziasmează este parfumul acesteia, nu este tocmai pe gustul meu, de aceea prefer să o folosesc pe timp de noapte mai mult. 
Asemeni celei de la Neutrogena vine în recipient de 75ml, iar prețul este în jur de 20lei la Notino. 

Bineînțeles, că pe lângă aceste creme de mâini mai am și altele în casă, plus diverse loțiuni pentru corp, însă în sezonul rece prefer să le folosesc pe acestea, deoarece își fac cel mai bine treaba în cazul pielii mele extrem de uscată.
 
 
 
 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics