Review: Genefique Advanced de la Lancome

notino lancome genefique advanced


Indiferent de vârstă îngrijirea tenului ar trebui să joace un rol important în rutina oricărei femei. De asemenea, sunt câteva ingrediente conținute de produsele de beauty ce se regăsesc natural și în pielea noastră, cum ar fi acidul hialuronic sau colagenul. 

 

Acidul hialuronic se găsește natural în piele și este un agent anti-îmbătrânire foarte puternic hidratant. Se regăsește în numeroase produse de îngrijire și este ideal pentru orice tip de ten, fie că este uscat, normal, mixt sau gras. De altfel, după utilizarea acestuia tenul devine instant mai luminos și mai sănătos. 

 

Trebuie să mărturisesc că eu am introdus acidul hialuronic în rutina mea zilnică relativ târziu, după împlinirea vârstei de 30 de ani. Am realizat astfel că ar fi fost ideal dacă l-aș fi inclus măcar cu 5 ani mai devreme, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Ba chiar am și câteva produse cu acid hialuronic pe care le ador și care efectiv fac minuni, iar unul dintre acestea este serumul Genefique Advanced de la Lancome, despre care am să vă povestesc mai multe în articolul de azi.

 

 

notino genefique serum

 

Lancome Genefique Advanced   

Am descoperit acest serum la începutul anului, având o miniatură în casă. Am fost impresionată de rezultatele obținute după folosirea a 8ml de serum, așa că am decis să cumpăr varianta mare de 75ml, care avea un preț extrem de bun la Notino. 

Lancome Genefique Advanced este un serum anti-îmbătrânire cu rol în reducerea ridurilor și refacerea fermității tenului. 

 

Încă de la primele utilizări am observat cum tenul a devenit mai luminos și parcă mai tânăr. Iar după aproximativ două săptămâni de utilizare constantă seara, inclusiv petele de la acnee s-au estompat considerabil. Nu mă pot pronunța în privința ridurilor, deoarece le am pe aceleași încă din adolescență, iar în ceea ce privește ridurile de expresie, de regulă nu se pot face foarte multe pentru a le reduce. Dar cu siguranță, folosind constant acest serum, voi împiedica formarea altor riduri generate de trecerea anilor!

 

Legat de modul în care îl folosesc, de obicei îl aplic seara după ce am curățat în prealabil tenul și am folosit o loțiune tonică. Folosesc în jur de 3 picături pentru ten și încă o picătură pentru zona gâtului, pentru că da, este foarte important să hidratăm și să menținem tânără și pielea gâtului, care este foarte sensibilă! Se absoarbe imediat în piele, iar ulterior eu folosesc o cremă hidratantă, fie ce conține ulei de arbore de ceai, fie pe bază de colagen, care asemeni acidului hialuronic are rol de a menține pielea tânără. 

 

 

notino missha tea tree mask

 

Și pentru că tot am adus vorba despre uleiul din arbore de ceai, vă sfătuiesc ca pe timp de vară să aveți în casă câteva produse care să îl conțină. De ce? Pentru că în sezonul cald tenul secretă mai mult sebum, acumulează mai multe impurități, iar produsele ce conțin ulei de arbore de ceai au rolul de a ajuta la detoxifierea porilor, la reducerea inflamațiilor și a acneei. Practic, faceți un detox la ten!

 

Puteți de exemplu să folosiți o mască tip șervețel, precum cea de la Missha cu Tea Tree. Pe lângă faptul că ajută la calmarea și curățarea tenului, această mască cu ulei de arbore de ceai este și foarte hidratantă. Este ideală pentru tenul sensibil și pentru sezonul cald, deoarece are un efect răcoritor foarte fain. Pe timpul verii mie nu îmi lipsește din casă. Nu mai spun că este un produs made in Coreea, iar produsele lor de beauty sunt fenomenale!

 

 

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!




No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics