Fleurance Nature - expertiză bio de peste 40 de ani

adina nanes fleurance nature


Fleurance Nature este o marcă franțuzească ce produce cosmetice și suplimente alimentare certificate bio. Marca a fost lansată în 1972 de către Michel Descamp.

 

Michel Descamp era fermier în zona Gers, într-o mică localitate numită Fleurance, și a fost practic pionierul agriculturii organice. Într-o perioadă în care agricultura cunoștea deja presiunea progresului, Michel Descamp a hotărât să renunțe la pesticide și la diverși aditivi chimici pentru că observa că vacile din ferma lui se îmbolnăveau des.

 

Fleurance este o localitate atestată înca din 1272 în regiunea Gers. Gers este și locul unde s-a născut renumitul personaj d’Artagnan, pe numele lui adevărat Charles de Batz. Toată zona este renumită pentru agricultura biologică, pentru specialitățile gastronomice, pentru cognacul Armagnac și pentru felul în care oamenii celebrează fiecare masă. Aici se spune că fiecare masă este un motiv de sărbătoare.  În această zonă există un mare grad de longevitate al locuitorilor. Să fie doar un paradox?
 

Fabrica și sediul Fleurance Nature își au locul într-o zonă privilegiată, înconjurate de o grădină cu peste 200 de specii de plante unde, de asemenea, sunt privilegiate insectele, în special albinele și păsările, într-o armonie perfectă. Fleurance Nature a dezvoltat un parteneriat cu les Jardins de Coursiana, complex de grădini extraordinare ce adăpostesc plante și vegetație de excepție, sursă de inspirație și producție pentru Fleurance Nature.
 

Îmbinarea ingredientelor de natură vegetală, precum și a celor de origine apicolă, reprezintă și astăzi cheia eficienței acestor produse.

În laboratoarele Fleurance Nature lucrează pe lângă chimiști deopotrivă ingineri agronomi ce se asigură de calitatea materiilor prime provenite din plante. Echipa este condusă de Michel de Sarrieu, doctor în farmacie.
 

99% dintre produse se fabrică în Franța, 1% în Spania, însă tot controlul ingredientelor se realizează în Franța.
 

Valorile Fleurance Nature sunt: origine naturală, proximitate și accesibilitate. Misiunea este să aducă aproape de consumator și la preț accesibil un produs garantat bio și verificat de experți.





Garanția BIO
Toate produsele cosmetice Fleurance Nature sunt certificate bio în raport cu cerințele Cosmebio și nu au fost niciodată testate pe animale. Fleurance Nature acordă o mare atenție acestui aspect și se asigură că fiecare ingredient ce ajunge în produsele sale cosmetice nu a fost testat pe animale și vine din surse etice.
 

Logo-ul Cosmebio garantează că 95% din compoziția cosmeticelor este naturală și că 95% din ingredientele vegetale au proveniență din agricultura ecologică.
 

Cosmeticele Fleurance Nature nu conțin parabeni, ftalați, fenoxietanol, PEG, PPG, silicon, parfumuri de sinteză.

 

Fleurance Nature garantează că în ingredientele de natură vegetală nu există molecule de pesticide, ierbicide, antibiotice, hormoni de creștere sau OGM.
 

Cosmeticele Fleurance Nature au câteva game destinate îngrijrii tenului, precum și îngrijirii corporale, și se organizează în raport cu ingredientele de bază:
-    gama cu aloe vera, destinată calmării și hidrătarii pielii
-    gama cu brusture destinată tenului gras
-    gama cu argan destinată regenerării pielii
-    gama cu lăptișor de matcă cu un puternic atribut anti-ageing
-    gama cu extract de trandafir cu efect de hidratare și calmare
 

Începând cu luna mai 2021, cosmeticele Fleurance Nature se găsesc pe site-ul ViaNaturalia.ro, precum și la alti parteneri.
Prețurile produselor încep de la 19.8 lei.


Câteva produse aflate deja în topul preferințelor clienților noștri:


Fleurance Nature, Cremă de mâini cu lavandă 30ml, 19.8 lei
Crema de mâini cu lavandă hidratează  pielea fără a o lăsa grasă sau lipicioasă, dar plăcut parfumată. Ușor de transportat în geantă oriunde, inclusiv în călătorii. Ingrediente cheie: apă florală lavandă, untul de shea și aloe vera.






Fleurance Nature, Apă florală de albăstrele 200ml 52.5 lei
Apă florală organică ideală pentru calmarea pielii și estomparea urmelor de oboseală. Recunoscută pentru proprietățile sale decongestionante și liniștitoare, apa florală de albăstrele este ideală pentru reducerea semnelor de oboseală și ameliorarea ochilor sensibili. Picăturile pulverizate de apă florală reîmprospatează zona ochilor și iluminează ușor privirea, lăsând un miros agreabil pe piele. Utilizată în comprese îmbibate, apa florală de albăstrele este aliatul ideal pentru a descongestiona ochii umflați. Acest produs este potrivit pentru vegani.


Fleurance Nature, Cremă antirid regenerantă cu lăptișor de matcă 50ml, 79.9 lei
Pentru a întârzia apariția semnelor de îmbătrânire și a stimula regenerarea pielii, acest tratament bio hidratant, antirid și regenerant, combină proprietățile revitalizante ale lăptișorului de matcă cu ingrediente active cu proprietăți antioxidante, redensifiante și nutritive.



Lăptișorul de matcă, una dintre cele mai bogate substanțe din natură în elemente nutritive esențiale, ajută la regenerarea și revitalizarea pielii, menținând în același timp elasticitatea și promovând reînnoirea celulară.
 

Uleiul de trandafir moscat virgin este un atu excelent în lupta împotriva efectelor îmbătrânirii asupra pielii, deoarece conține acizi grasi polinesaturați care favorizează regenerarea celulară.
 

Extractul de flori de liliac de vară (Buddleja davidii) ajută pielea să lupte mai bine cu radicalii liberi datorită proprietăților sale antioxidante.
 

Aloe vera conține polizaharide cunoscute pentru puterea lor de hidratare și proprietățile lor reparatoare pe epidermă.
 

Untul de shea favorizează hidratarea pielii și întăreste bariera sa de protecție.



Pentru mai multe informații:

Site vianaturalia.ro: https://www.vianaturalia.ro/brand/61-fleurance-nature
Blog Fleurance Nature: https://blog.fleurancenature.fr/
Site Fleurance Nature: https://www.fleurancenature.fr/
Instagram Bio Addict Romania: https://www.instagram.com/bio.addict.romania/
Facebook Bio Addict Romania: https://www.facebook.com/Via.Naturalia.ro

    



No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics