Collagen Skin Booster de la Herbalife – Secretul meu pentru o piele tânără și sănătoasă

adina nanes healthy lifestyle


Colagenul este elementul cheie pentru o piele tânără! El este conținut în mod natural de piele în proporție de 75%. Problema este că după vârsta de 20 de ani sinteza de colagen începe să scadă drastic cu fiecare an ce trece, ceea ce înseamnă o piele mai puțin fermă, predispusă la apariția ridurilor.

 

Pentru a preveni procesul de îmbătrânire și pentru a acoperi pierderile de colagen ce apar odată cu trecerea anilor este esențial să incluzi în rutina zilnică suplimente pe bază de colagen. Este ceea ce am făcut și eu!


De când mă știu am avut probleme cu colagenul și elasticitatea pielii. Iar după ce am depășit vârsta de 30 de ani am început să observ cum pielea își pierde din fermitate. Chiar dacă la exterior am început să folosesc produse anti-ageing, bogate în acid hyaluronic, era absolut necesar să folosesc și ceva care să acționeze din interior. Și cum pielea e ținută tânără și frumoasă de colagenul din ea, iar cum eu cam duc lipsă, am decis că e bine să folosesc un supliment în acest sens. M-am oprit la Collagen Skin Booster de la Herbalife Nutrition pentru că mi s-a părut extrem de ușor de integrat în rutina zilnică, iar aroma de căpșune și lămâie a avut mare greutate în decizia pe care am luat-o, deoarece ador căpșunele, sunt fructele mele preferate! 


adina nanes collagen skin booster herbalife


Deja se face aproape o lună de zile de când folosesc Collagen Skin Booster de la Herbalife Nutrition și cred că e momentul potrivit pentru a vă povesti despre experiența mea de până acum cu el!

Pentru început aș vrea să vă ofer câteva detalii despre produs. Acesta conține Verisol© P care este cea mai susținută științific sursă de peptide de colagen de pe piață, derivat din surse porcine și despre care s-a demonstrat că reduce ridurile fine și îmbunătățește elasticitatea pielii în doar patru săptămâni de la utilizare.

Dacă este utilizat zilnic și în cadrul unei diete echilibrate, Collagen Skin Booster de la Herbalife Nutrition reduce ridurile fine din jurul ochilor și îmbunătățește elasticitatea pielii în 4 săptămâni de utilizare zilnică, că reduce semnele vizibile de celulită după 3 luni de utilizare regulată și că sfidează semnele de îmbătrânire a pielii, pornind din interior. În plus, poate fi folosit atât de către femei, cât și de către bărbați.


De asemenea, se prepară și foarte simplu: se adaugă o măsură de pudră (5,7g) la 250ml de apă, se amestecă foarte ușor și se savurează o dată pe zi în timpul unei mese. Trebuie să mărturisesc că ador mirosul dulce de căpșune și cum lichidul capătă culoare roz! Nu mai spun cât e de bun la gust, iar dacă vă plac băuturile cu gust ușor dulceag, cu siguranță o să fie pe gustul vostru și Collagen Skin Booster de la Herbalife.


 

adina nanes

 

Eu obișnuiesc să mă bucur de această băutură roz fie dimineața la micul dejun, fie la prânz. Am avut grijă să nu ratez nicio zi și cumva a ajuns să fie ca un mic răsfăț dulce și aromat pentru mine!


Cât despre efecte, vă pot spune că deja am observat cum pielea a devenit mai fermă față de cum era înainte să încep să utilizez produsul, mai ales că slăbisem ceva mai mult și parcă nu mai arăta la fel de sănătoasă. Însă, acum arată mult mai bine și tenul este mai luminos, iar ridurile mai puțin vizibile, în special cele de sub ochi. Totuși, cel mai vizibil efect în cazul meu este la nivelul întregului corp, mai ales în zona picioarelor unde aveam ceva probleme cu celulita încă din adolescență. Practic, celulita de la nivelul coapselor, dar și gambelor, căci aveam și acolo, s-a redus considerabil, iar asta mă bucură enorm! Abia aștept să văd efectele după 3 luni de utilizare regulată! Sunt sigură că pielea mea va arăta mai bine ca niciodată în această vară, dacă deja după aproximativ o lună de utilizare regulată de Collagen Skin Booster deja se văd efectele!



adina nanes collagen skin booster herbalife routine

 

Bineînțeles, pe lângă utilizarea produsului, eu am făcut și schimbări în stilul de viață. Mănânc mult mai sănătos și mai puțin gras și fac sport de minim 5 ori pe săptămână! Adevărul este că nici nu se poate altfel după ce depășești 30 de ani, trebuie depus ceva efort pentru a rămâne tânăr cât mai mult timp!

Abia aștept să vă povestesc mai multe despre Collagen Skin Booster de la Herbalife Nutrition după alte câteva luni de utilizare! 


Collagen Skin Booster este disponibil în România doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife Nutrition. Pentru a comanda produsele este nevoie să contactezi un distribuitor accesând https://contact.herbalife.ro

 

 

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!



No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics