Idei de cadouri de Crăciun pentru toate buzunarele

YSL Mon Paris Eau de Parfum


Decembrie este cea mai frumoasă lună din an, o lună magică grație sărbătorilor de iarnă. Cu toții suntem entuziasmați în această lună, iar la asta contribuie și cadourile de Crăciun pe care fiecare dintre noi abia așteaptă să le primească!


Astfel, în articolul de azi vreau să vă vin în ajutor cu câteva idei de cadouri de Crăciun de la Notino pe care le puteți face celor dragi!



1. Un parfum elegant pentru ea

Cred că nimic nu bucură mai mult o femeie ca un parfum de calitate, iar cel mai prielnic moment pentru a face un astfel de cadou este cu siguranță Crăciunul. Recomandarea mea este Mon Paris de la Yves Saint Laurent, o apă de parfum delicată cu un design foarte elegant și prețios. De altfel, ce poate fi mai frumos dacă nu un parfum care te duce cu gândul la Paris de fiecare dată când îl porți! Notele de vârf sunt fructate (zmeură, căpșună, pară, portocală, bergamotă) și se îmbină armonios cu notele de inimă și de bază care sunt în mare florale, cu accente de vanilie și mosc. Este un parfum a cărui aromă se schimbă de-a lungul zilei de la o aromă discretă fructată către una mai pregnantă ușor florală. Iar pentru a-l face special, puteți alege să dăruiți un set de la Notino care conține acest parfum alături de un ruj de la Yves Saint Laurent, ambele împachetate într-o cutie roz elegantă legată cu panglică neagră.

De altfel, la Notino veți găsi o mulțime de cadouri de Crăciun pentru doamne, atât sub formă de set, cât și ca produse individuale dacă doriți să vă alcătuiți propriul set. 

yves saint laurent mon paris set cadou-ix pentru femei

 


2. Un parfum de lux pentru el

Chiar și când vine vorba despre cadouri de Crăciun pentru el un parfum este o idee excelentă pentru că și bărbații iubesc parfumurile. Iar apa de toaletă 1 Million de la Paco Rabanne, cel mai celebru produs al brandului, este perfectă pentru un bărbat puternic și ambițios, cu un stil de viață activ. Este un parfum cald și persistent ce combină note de trandafir, mentă, mandarină și scorțișoară cu note lemnoase. 

 

Paco Rabanne 1 Million

În plus, și acest parfum poate fi găsit la Notino sub formă de set compus din apă de toaletă de 100ml și deodorant spray de 150ml.

 

paco rabanne 1 million set cadou i pentru barbati

3. Seturi cadou pentru toate bugetele

Dacă bugetul nu vă permite să vă îndreptați către un parfum de lux, puteți alege să achiziționați unul dintre sutele de seturi cadou de la Notino. Aveți o multitudine de opțiuni, iar prețurile pornesc de la 10lei. Este imposibil să nu găsiți ceva care să se încadreze în bugetul pe care îl aveți disponibil.

 

vivian gray temptation set cadou xv pentru femei
De altfel, am selectat trei seturi sub 100lei care pot constitui un cadou de Crăciun foarte frumos. 


Setul Vivian Grey Temptation este perfect pentru doamne și conține un lapte de corp de 100ml, o cremă de lux de mâini de 30ml și un gel de duș de lux de 100ml. 

 

Pentru domni foarte potrivit este setul STR8 Faith ce conține un after shave de 50ml, un deo spray de 150ml și un gel de duș de 250ml. 

str8 faith set cadou iii pentru barbati
Iar în cazul în care nu știți ce preferințe au cei dragi puteți alege să oferiți cadou un set pentru casă așa cum este cel de la Yankee Candle Magic Christmas Morning care este compus dintr-o lampă de aromaterapie din sticlă și trei pastile de ceară pentru aromatizator ce au arome specifice sărbătorilor de iarnă!


Sper să vă fie utile aceste idei de cadouri pe care vi le-am propus!

yankee candle magical christmas morning set cadou viii

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!


No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics