Haine pentru femei la prețuri accesibile

Putem spune că în sfârșit a venit primăvara! Vremea este din ce în ce mai caldă și mai frumoasă, așa că este momentul să începem să ne pregătim garderoba pentru primăvară și de ce nu pentru vară.


Știu că în această perioadă ceva mai dificilă pentru noi toți, bugetul s-a redus și mulți fie căutam haine și accesorii la prețuri accesibile, fie așteptăm reducerile. De aceea, azi vreau să vă vorbesc despre un magazin online care are super prețuri, este vorba despre Felamo.com

În acest magazin online veți găsi o mulțime de produse la prețuri foarte bune: de la haine, accesorii, genți, încălțăminte, haine pentru bărbați și haine pentru copii. Oferă livrare internațională, iar costul acesteia este de 23lei. Practic costul unui curier obișnuit, iar comenzile sunt livrate în 10-20 zile lucrătoare.  


La Felamo.com veți găsi o mulțime de haine pentru femei care urmăresc cele mai noi trenduri. Au topuri, rochii, pantaloni și blugi, chiar și pijamale și lenjerie. Eu am selectat câteva piese care mi-au plăcut foarte mult și care mi se par perfecte pentru primăvară.

Preferata mea este jacheta din blugi cu perle, care poate fi purtată cu aproape orice. De exemplu o puteți purta cu rochia galbenă cu buline pe care o găsiți tot la Felamo.com. De asemenea, foarte ușor poate fi combinată cu o pereche de jeanși cum sunt cei pe care i-am găsit la ei pe site sau cu un tricou. Mie mi-a plăcut foarte mult tricoul cu imprimeu cu ștampilă de ruj. Mi se pare foarte fain și îl puteți găsi în mai multe culori!


Un alt produs care mi se pare perfect pentru acest sezon este rochia midi bej. Tonurile de bej sunt foarte la modă acum, iar o rochie midi nu trebuie să lipsească din garderoba de primăvară-vară. Poate fi purtată cu teniși, cu o pereche de sandale cu toc sau în vacanță cu sandale cu talpă joasă și cu o geantă din rafie. 

Trebuie să intrați la Felamo.com pe site și să vedeți cu ochii voștri câte produse faine au!



No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics